Zoek informatie over:
 

Australië

"No Worries" is de meest gebruikte term in het Australische taalgebruik. Dat vertaalt letterlijk het gevoel dat dit land je geeft: geen zorgen! De Australiër leeft relaxed en geniet van het leven. Daar hebben ze natuurlijk ook een goede reden voor want ze leven in een prachtig land. Het klimaat is overwegend zonnig, mede daardoor zijn de "Aussies" echte buitenmensen. Niet gek dat surfen zo populair is in dit land. 
 "No Worries" is de meest gebruikte term in het Australische taalgebruik. Dat vertaalt letterlijk het gevoel dat dit land je geeft: geen zorgen! De Australiër leeft relaxed en geniet van het leven. Daar hebben ze natuurlijk ook een goede reden voor want ze leven in een prachtig land. Het klimaat is overwegend zonnig, mede daardoor zijn de "Aussies" echte buitenmensen. Niet gek dat surfen zo populair is in dit land. De meeste steden liggen aan de uitgestrekte kustlijn van Australië. Het binnenland van Australië is woestijn, ook wel de Red Centre genoemd vanwege het rode zand. Een andere naam voor het ruige binnenland is The Outback. Ayers Rock is dé bezienswaardigheid van The Outback. 

Australië, het voormalige land van de Aboriginals, is zo veelzijdig dat het niet in een paar regels te beschrijven is.

Australië behoort tot onze specialismen. Helaas kunt u deze prachtige vakantiebestemming niet op deze site reserveren. Neem contact op met een van onze reisspecialisten. Zij hebben alles in huis om een geweldige reis voor u samen te stellen.

Kijk ook op onze website www.beleefaustralie.nl voor individuele rondreizen door Australië.

Deze bestemming behoort tot onze specialismen. Voor een advies op maat én ons complete assortiment vragen wij u contact met ons op te nemen.

Maatwerk

We werken samen met lokale agenten over de hele wereld. Een deel van de reizen is op deze site terug te vinden maar daar houdt het aanbod niet op! Dus vindt u uw reis of bestemming niet direct terug? Geef ons dan uw wensen door en wij stellen uw reis precies op uw wensen samen. Bel 013-5323500 of mail naar info@disma.nl

Studiereisverslag Australie

In oktober 2007 ben ik in Australie geweest. In de ochtend vertrokken we voor een 24 uur durende vlucht via Singapore naar Brisbane per Boeing 777 van Singapore Airlines. Aankomst de volgende dag en aansluitend werden we naar het Ibis Hotel in Brisbane gebracht. Het Ibis en Mercure zijn prima hotels in het centrum met moderne kamers. Het avontuur in “down under” kan beginnen!
lees meer

Karlijn

Reisadviseur - Disma Reizen Goirle

"Een enthousiaste verteller over mijn specialismes"

Kim

Reisadviseur Beleef Reizen

"De wereld ligt aan uw voeten"

Nancy

Officemanager - Disma Reizen Goirle

"Reizen is mijn lust en leven en dat probeer ik ook aan u door te geven"

Suzanne

Reisadviseur - Beleef Reizen

"Een perfecte vakantie begint bij de voorbereiding, ik verzorg uw reis graag van het begin tot het einde!

Dorianne

Reisadviseur - Disma Reizen Eindhoven

"Zoekt u naar een onvergetelijke reis? Dan help ik u graag d.m.v. een deskundig advies"

Kim

Reisadviseur - Beleef Reizen

"Mijn passie voor reizen deel ik graag met u"

Foto's van Australië