Zoek informatie over:
 

Disma Goirle verhuist naar de Hovel

Disma Reizen Goirle verhuist naar de Hovel
 
Vergunningen zijn rond, tekeningen worden gemaakt en de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden…. Vol trots willen wij u nu ook zelf vertellen dat Disma Reizen Goirle de Tilburgseweg eind dit jaar gaat verruilen voor een nieuwe reiswinkel op de Hovel.
 
Disma Reizen helpt al meer dan 25 jaar de mensen in Goirle en omgeving aan de mooiste reizen en leukste vakanties. En dat blijven we heel graag nog veel jaren doen. De komende 3 maanden hebben we de tijd om het pand helemaal opnieuw in te richten en de planning is om in december onze deuren aan de Hovel 46 voor u te openen.
 
Het is maar 300 meter verder, maar op deze nieuwe locatie kunnen wij u in een wat ruimer jasje gaan ontvangen. In een fijne omgeving, die de vakantiebeleving direct oproept, adviseren wij u graag en stellen we vakanties helemaal op maat voor u samen. We vinden de mooiste deals tegen de beste prijzen. Met een persoonlijk reisadvies op zak bent u gegarandeerd van een fijne vakantie! Bij onze nieuwe reiswinkel in het winkelcentrum in Goirle kunt u bovendien ook gemakkelijk, dichtbij én gratis uw auto parkeren.
 
We houden u via onze website, social media en nieuwsbrief op de hoogte en laten u nog weten wanneer de officiële opening zal plaatsvinden.