Zoek informatie over:
 

Oktober cruisemaand - #ChooseCruise

De hele maand oktober extra veel cruisevoordeel!

Wij zijn dol op cruisen! En omdat wij zelf graag op cruisevakantie gaan adviseren wij u dus met relevante cruise ervaringen en durven wij onszelf ook echt dé cruisespecialist van Brabant te noemen.

Heeft u zelf al eens aan een cruisevakantie gedacht? Dit is het moment om daarop actie te ondernemen want oktober is ChooseCruise maand! Wij hebben daarom verschillende acties van diverse rederijen voor u op een rijtje gezet. Of u nu lekker romantisch met zijn twee of gezellig met de hele familie wilt cruisen, er is een cruise voor iedereen!

Neem contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies. Wij helpen u met de keuze van de rederij, het schip en de vaarroute die het beste wij uw wensen past!

> Holland America Line <

Explore 4 - Vier aanbiedingen voor iedere hut of suite  
Boek vóór 19 november 2018 uw Holland America Line cruise en profiteer van maar liefst vier aanbiedingen. Welk huttype u ook boekt, u ontvangt:
 
• een gratis Signature-drankenpakket 
• exclusief dineren bij de Pinaccle Grill 
• de 3de en 4e reiziger mogen mee aan boord tegen een verlaagde reissom 
• profiteer van flexibele boekingsvoorwaarden 
  
Ontvang tot wel $300 boordtegoed  
Boek vóór 31 oktober 2018 een zeezichthut, verandahut of een suite en ontvang gratis boordtegoed. Holland America Line trakteert je hierop omdat het oktober cruisemaand is!
 
• Zeezichthutten - $50,- p.p. ($100,- per hut) 
• Verandahutten - $75,- p.p. ($150,- per hut) 
• Suites - $150,- p.p. ($300,- per hut) 
  
> Royal Caribbean < 
 
30% korting én gratis boordtegoed  
Boek vóór 31 oktober 2018 uw Royal Caribbean cruise en ontvang 30% korting op de reissom. Dat is nog eens voordelig cruisen! En als dat nog niet alles is biedt Royal Caribbean u gratis boordtegoed aan. 
 
• Bij afvaarten t/m 6 nachten krijgt u $50,- per hut bij een verblijf in een binnen- of buitenhut, $76,- per hut bij een verblijf in een balkonhut en $100,- per hut bij een verblijf in een suite. 
• Bij afvaarten vanaf 7 nachten krijgt u $76,- per hut bij een verblijf in een binnen- of buitenhut, $175,- per hut bij een verblijf in een balkonhut en $200,- per hut bij een verblijf in een suite. 
 
Kids Sail Free  
Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis meevaren met de Royal Caribbean. Boek vóór 31 oktober 2018 een cruise van 4 nachten of langer met vertrek vanaf 1 september 2018 t/m 14 december 2019 en de kids mogen vrijwel kosteloos mee aan boord. De kinderen betalen enkel de havenbelasting en fooien. Ideaal wanneer u met het hele gezin wilt cruisen! 
 
Deze actie is geldig bij minimaal twee vol betalende reizigers en op de geselecteerde afvaarten. Vraag uw cruisespecialist naar de uitzonderingen op deze actie. 
  
> Norwegian Cruise Line < 
 
In iedere cruisehaven een excursietegoed van $50,-  
Boekt u voor 31 oktober 2018 een cruise van 5 dagen of langer van Norwegian Cruise Line, dan ontvangt u hoge kortingen op alle excursies die georganiseerd worden door de rederij. In iedere haven waar het cruiseschip aanlegt ontvangt u $50,- excursietegoed per hut. Of u nu met dolfijnen wilt zwemmen in de Caribbean, een wandeltocht maakt naar een gletsjer in Alaska of een excursie maakt naar een Maya-ruïne in Mexico. 
 
Deze actie is van toepassing op hutten vanaf premium all inclusive. 
  
> Celebrity Cruises <

Go Big, Better, Best!
Boek en bevestig uiterlijk 31 oktober 2018 een geselecteerde Celebrity cruise met vertrek tussen 1 november 2018 en 30 april 2020 en kies twee extra’s voor uw cruise uit het Go Big, Better, Best programma wanneer u een verblijf in een buitenhut of hogere hut categorie reserveert.
 
Kies twee van deze vier extra's: 
• Gratis fooien 
• Classic drankenpakket 
• Onbeperkt internet 
• Boordtegoed van $150,- per persoon 

> Princess Cruises <
  
 
Gratis hut upgrade  
Princess Cruises verrast deze oktobermaand met een gratis hut upgrade. Boekt u vóór 1 december 2018 een buitenhut met zeezicht, dan krijgt u van deze rederij een gratis upgrade naar een balkonhut. Wanneer u een cruise boekt met een Royal-Class cruiseschip zoals de Royal, Regal, Majestic of de Sky krijgt u zelfs een upgrade naar een deluxe balkonhut. 
 
Geniet van extra luxe in uw balkonhut zonder dat u er extra voor heeft betaald. (Deze actie is op basis van beschikbaarheid.)