Zoek informatie over:
 

Deel je Bucketlist en WIN...!

**Actie verlopen**

Je zult vast en zeker een paar bestemmingen hebben die je ooit graag nog eens bezoekt... Een zogenoemde bucketlist. Schrijf die wensen gewoon eens op, deel ze met Disma Reizen en WIN..... 
 
Wij horen graag wat je allemaal nog van de wereld wilt zien! Als speciale actie om dit nieuwe jaar mee te starten vragen we jullie om je bucketlist met ons te delen. Op deze bucketlist schrijf je waar je heel graag nog eens naar toe wilt, welke bestemmingen staan op je wensenlijstje? Door deze aan ons kenbaar te maken kunnen we met je meedenken en jouw wensen al wat concreter voor je maken. Als dank voor het inleveren van jouw bucketlist zullen wij in februari alle lijsten doornemen en één item uitkiezen.

De winnaar krijgt dus één van zijn of haar droomreizen door Disma Reizen & Beins Travel aangeboden. Als dat geen reden is om pen en papier te pakken...
 
Reizen en vakanties zijn onze passie en we doen niets liever dan deze ook voor jou te verzorgen. Je bent van harte welkom in één van onze reiswinkels waar wij jouw volgende vakantie voor je gaan samenstellen. Je maakt met jouw bucketlist kans op het winnen van één van jouw wensen! 

Lever jouw Bucketlist uiterlijk 31 januari 2019 in bij onze reiswinkels in Eindhoven, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek en Oosterhout.