Zoek informatie over:
 

Nog 7 dagen Snelle Boekers Voordelen

**Actie verlopen**

Bent u nog aan het twijfelen over uw volgende vakantie? Wij helpen u graag de knoop door te hakken! Goed om te weten dat u ook bij Disma Reizen nog tot 1 februari profiteert van de Snelle Boekers Voordelen van TUI. De vroegboekkorting is deze laatste week van januari verhoogd van € 100,- naar maximaal € 150,-.


>> Op alle zonvakanties van TUI ontvangt u een vaste korting van €50,- per persoon.
>> Op alle verre reizen, cruises en rondreizen van TUI ontvangt u een vaste korting van €150,- per persoon.
>> Op de stedentrips van TUI geldt een wisselende korting. Informeer bij onze reisspecialisten naar de prijzen en korting.
>> Op de autovakantes van TUI geldt een wisselende korting. Deze zijn per accommodatie en gelden uitsluitend op vakanties van 7 nachten (8 dagen) en 14 nachten (15 dagen). Voorwaarden:
- De extra vroegboekkorting geldt op boekingen gemaakt in de periode van 25 januari t/m 31 januari 2019 en gelden voor vertrek in de periode 1 arpil t/m 31 oktober 2019. 
- De korting is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.
- Informeer bij de Disma & Beins reisadviseurs naar de volledige actievoorwaarden.

Op alle TUI vakanties geldt bovendien een Laagsteprijsgarantie! Boekt u nu uw TUI vakantie bij Disma Reizen en vindt u na boeking binnen 24 uur uw vakantie ergens anders goedkoper? Dan betalen we u het prijsverschil terug en geven we u nog een extra korting van €50,-!