Zoek informatie over:
 

De BIG SMILE WEEKS zijn weer terug!

**Actie Verlopen*

Vanaf 14 maart tot en met 1 april 2019 profiteert u  van kortingen tot wel 200,- per persoon op zon-, verre-, autovakanties en stedentrips van onze partner TUI.


De bestemmingen die tijdens de BIG SMILE WEEKS worden meegenomen zijn:

> de Turkse Riviera
> Mallorca
> Kos
> Tunesië
> Cyprus
> Curaçao,
> Kaapverdië
> Aruba

Voor stedentrips zijn er diverse steden geselecteerd, zoals bijvoorbeeld Boedapest en New York. En naast verschillende autovakanties staan Italië en Kroatië tijdens deze Big Smile Weeks centraal. 

 
Actievoorwaarden:
> De ‘BIG SMILE WEEKS’ kortingen gelden op boekingen die gemaakt zijn in de periode van 14 maart 2019 tot en met 25 maart 2019 en die gelden voor vertrek in de periode 14 maart 2019 tot en met 31 oktober 2019.
> De korting bedraagt tot 200,- per persoon op geselecteerde Zonvakanties (Turkse Riviera, Mallorca, Kos, Tunesië en Cyprus) en geselecteerde Verre Reizen (Curaçao, Kaapverdië en Dominicaanse Republiek)
> Korting tot 75,- per huisvesting op geselecteerde autovakanties
> De korting op geselecteerde stedentrips bedraagt maximaal 100,- per persoon.
> De korting geldt uitsluitend in combinatie met een vlucht vanaf een Nederlandse luchthaven
> De Kortingen bij Zonvakanties, Verre reizen en Stedentrips zijn per persoon en zijn gebaseerd op een boeking van twee reizigers van 2 jaar of ouder. De Kortingen bij Autovakanties zijn per huisvesting. Andere samenstellingen van het reisgezelschap, andere vertrekdata en/of reisduur kunnen leiden tot andere prijzen dan het gepubliceerde.
> De Actie is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.
 
Wij helpen u graag met een passend reisadvies! Kom langs bij één van onze reiswinkels of maak alvast een afspraak met één van onze reisadviseurs.