Zoek informatie over:
 

Weg voor Weinig Weken!

** actie verlopen**

Het aftellen is begonnen……! Nog tot en met 29 april profiteert u van scherpe aanbiedingen op de allerbeste TUI vakanties. Kortingen tot 50% op hotels en appartementen die beoordeeld zijn met een 8 of hoger. De prijzen kunnen bijna niet lager….


 
Van vrijdag 26 t/m maandag 29 april ontvangt u €50,- extra korting op een aanbieding uit de Weg voor Weinig Weken!
De actie geldt op vakanties met vertrek ik mei en juni 2019 met een reisduur tussen 7 en 9 dagen.

Wij helpen u graag met het vinden van de beste deal zodat u kunt gaan genieten van een heerlijke vakantie! 

Actievoorwaarden:
*De korting geldt uitsluitend in combinatie met een vlucht vanaf een Nederlandse luchthaven door TUI fly, Transavia, easyJet, Vueling, Air Malta, KLM (naar Brazilië, Cartagena, Cumbuco, Fortaleza, Kenia, Mauritius), Emirates, Cathay Pacific (naar Bali), Qatar Airways (naar Sri Lanka), Garuda Indonesia (naar Lombok), AeroMexico (naar Mexico, Puerto Vallarta).
*De Actie is van toepassing op reizen die ten tijde van het maken van de boeking in het boekingssysteem van TUI beschikbaar en boekbaar zijn (zolang de voorraad strekt).
*Het kortingspercentage bij Zonvakanties en Verre reizen zijn van toepassing op de totale reissom van pakketreizen met een reisduur van 7 – 9 dagen. Andere vertrekdata en/of reisduur kunnen leiden tot andere prijzen dan het gepubliceerde. 
*De Actie is niet van toepassing op reeds gemaakte boekingen.