Zoek informatie over:
 

Botswana

Botswana is een echt safariland. Er zijn veel verschillende wildparken vanwaar u prachtige safari's kunt maken. De wereldberoemde Okavango Delta is een echte aanrader en is bijzonder wat betreft ongereptheid, uitgestrektheid en wilddichtheid.Botswana is een echt safariland. Er zijn veel verschillende wildparken vanwaar u prachtige safari's kunt maken. De wereldberoemde Okavango Delta is een echte aanrader en is bijzonder wat betreft ongereptheid, uitgestrektheid en wilddichtheid.

Helaas kunt u deze prachtige vakantiebestemming niet op onze site reserveren. Neem contact op met een van onze reisspecialisten. Zij hebben alles in huis om een geweldige reis voor u samen te stellen.

Klimaat
Botswana heeft een subtropisch klimaat en de beste reistijd is van april tot oktober.

Tijdsverschil
Alleen tijdens de wintertijd is het hier 1 uur later

Deze bestemming behoort tot onze specialismen. Voor een advies op maat én ons complete assortiment vragen wij u contact met ons op te nemen.

Maatwerk

We werken samen met lokale agenten over de hele wereld. Een deel van de reizen is op deze site terug te vinden maar daar houdt het aanbod niet op! Dus vindt u uw reis of bestemming niet direct terug? Geef ons dan uw wensen door en wij stellen uw reis precies op uw wensen samen. Bel 013-5323500 of mail naar [email protected]

Of deel hier uw eigen Botswana ervaring

 
 
 

Floor

Reisadviseur - Disma Reizen Hilvarenbeek

Een topvakantie voor u uitzoeken is mijn streven, zodat u een fantastische vakantie kunt beleven"