Zoek informatie over:
 

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika ligt is een populaire vakantiesbestemming voor een hele brede doelgroep. Maak een rondreis door dit diverse land. Neem Kaapstad of Johannesburg als startpunt en reis het land door. Ontdek hier de natuur, cultuur, historie en uiteraard maak tu hier de meest bijzondere safari's op zoek naar de Big Five... 
 
Zuid-Afrika ligt is een populaire vakantiesbestemming voor een hele brede doelgroep. Maak een rondreis door dit diverse land. Neem Kaapstad of Johannesburg als startpunt en reis het land door. Ontdek hier de natuur, cultuur, historie en uiteraard maak tu hier de meest bijzondere safari's op zoek naar de Big Five... 
 
Zuid Afrika behoort tot onze specialismen. Helaas kunt u deze prachtige vakantiebestemming niet op onze site reserveren. Neem contact op met een van onze reisspecialisten. Zij hebben alles in huis om een geweldige reis voor u samen te stellen.

Kijk ook op onze website www.beleefafrika.nl voor individuele rondreizen door Zuid Afrika.
 

Deze bestemming behoort tot onze specialismen. Voor een advies op maat én ons complete assortiment vragen wij u contact met ons op te nemen.

Maatwerk

We werken samen met lokale agenten over de hele wereld. Een deel van de reizen is op deze site terug te vinden maar daar houdt het aanbod niet op! Dus vindt u uw reis of bestemming niet direct terug? Geef ons dan uw wensen door en wij stellen uw reis precies op uw wensen samen. Bel 013-5323500 of mail naar [email protected]

Alle streken/regio's in Zuid-Afrika (7)

Studiereisverslag Zuid-Afrika van Irma

Van 11 t/m 20 mei 2011 heb ik het noordelijke deel van Zuid Afrika bezocht. Enkele jaren geleden heb ik de zuidkust van Zuid Afrika bezocht. Toen heb ik de wijn- en tuinroute gereden en heb ik plaatsen als Knysna, Paarl, Stellenbosch en Kaapstad bezocht. Zuid Afrika is een fantastisch land wat zoveel te bieden heeft, dat ik zeker nog een keer terug wilde om ook het noorden van Zuid Afrika te bezoeken.
lees meer

Studiereisverslag Zuid Afrika van Marieke

FOX Vakanties heeft een nieuwe groepsrondreis samengesteld voor het prachtige Zuid Afrika. Om de reisagenten bekend te maken met het product FOX en deze route mocht ik op uitnodiging mee om het programma van de 16-daagse reis “Zulu’s, Zebra’s & Swaziland” te gaan ervaren!
lees meer

Studiereisverslag Zuid-Afrika van Dorianne

In maart 2013 heb ik met mijn collega ’s Sabrina en Sandra een 13 daagse studiereis gemaakt naar Zuid Afrika. Dit land heeft mij enorm verrast! Ik vertel u graag waarom. Wij zijn de reis begonnen in Kaapstad, hebben een stukje wijnroute gedaan, zijn gevlogen naar Durban om via Swaziland het echte Afrika op te zoeken in de noordelijke wildparken.
lees meer

Studiereisverslag Zuid-Afrika van Dorien

Vanmorgen al vroeg met de trein vertrokken naar Schiphol alwaar we om 07.30 zouden verzamelen . Er waren 2 groepen, 1 naar de Oostkaap en 1 naar Kwazulu Natal. Na een goede vlucht met KLM kwamen we 11 uur later aan in Kaapstad.
lees meer

Studiereisverslag Zuid-Afrika van Sandra

In maart 2013 heb ik met mijn collega ’s Sabrina en Dorianne een 13 daagse studiereis gemaakt naar Zuid Afrika. Dit land heeft mij enorm verrast! Ik vertel u graag waarom. Wij zijn de reis begonnen in Kaapstad, hebben een stukje wijnroute gedaan, zijn gevlogen naar Durban om via Swaziland het echte Afrika op te zoeken in de noordelijke wildparken.
lees meer

Studiereisverslag Zuid-Afrika van Sabrina

In maart 2013 heb ik met mijn collega ’s Dorianne en Sandra een 13 daagse studiereis gemaakt naar Zuid Afrika. Dit land heeft mij enorm verrast! Ik vertel u graag waarom. Wij zijn de reis begonnen in Kaapstad, hebben een stukje wijnroute gedaan, zijn gevlogen naar Durban om via Swaziland het echte Afrika op te zoeken in de noordelijke wildparken.
lees meer

Studiereisverslag Zuid-Afrika van Carolien

In januari 2014 heb ik enkele delen van Zuid Afrika verkend. Met South African Airlines vlogen we comfortabel via Wenen naar Tambo Int. Airport in Johannesburg.
lees meer

Studiereisverslag Zuid-Afrika van Ingeborg

In februari 2014 heb ik voor het eerst Zuid Afrika mogen beleven. Uiteraard hebben we in een week tijd maar een heel klein stukje van dit bijzondere land kunnen zien, maar het heeft een hele goede eerste indruk bij mij achter gelaten. Dit smaakt naar meer…….
lees meer

Of deel hier uw eigen Zuid-Afrika ervaring

 
 
 

Angelo

Reisadviseur - Disma Reizen Eindhoven

Met mijn enthousiasme vind ik altijd de geschikte vakantie voor u!

Suzanne

Reisadviseur - Disma Reizen Goirle

"Reizen is mijn grootste hobby!"

Ingeborg

Reisadviseur - Disma Reizen Hilvarenbeek

"de leukste plekken op de mooiste vakantiebestemmingen"

Floor

Reisadviseur - Disma Reizen Hilvarenbeek

Een topvakantie voor u uitzoeken is mijn streven, zodat u een fantastische vakantie kunt beleven"

Desirée

Officemanager - Beins Travel Oosterhout

"Heel graag deel ik met u mijn enthousiasme over de mooie plekjes op deze aardbol die ik reeds heb mogen bezoeken"

Irma

Reisadviseur Beleef Reizen

"Ik ga samen met u graag op zoek naar de reis die bij u past"

Cindy

Reisadviseur Beleef Reizen

“Met veel plezier en enthousiasme stel ik uw reis op maat samen”

Suzanne

Reisadviseur - Beleef Reizen

"Een perfecte vakantie begint bij de voorbereiding, ik verzorg uw reis graag van het begin tot het einde!

Sabrina

Reisadviseur - Disma Reizen Tilburg

"Met mijn jarenlange reiservaring ben ik de persoon voor uw vakantie!"

Jorine

Reisdviseur - Beleef Reizen

"Zuid-Afrika, een prachtig bestemming en daarom geweldig om voor dit land reizen op maat samen te stellen"