Zoek informatie over:
 

Indonesië

Indonesië is een bijzondere vakantiebestemming waar u strand, geschiedenis, cultuur en natuur kunt combineren. Eén van de populairste bestemmingen voor een strandvakantie hier is Bali. Maar vergeet de binnenlanden niet met haar jungles, tempels, vulkanen en indrukkende culturen. 

Wij stellen graag een rondreis op maat voor u samen. Neem hiervoor ook een kijkje op onze website www.beleefazie.nl.

Indonesië is een bijzondere vakantiebestemming waar u strand, geschiedenis, cultuur en natuur kunt combineren. Eén van de populairste bestemmingen voor een strandvakantie hier is Bali. Maar vergeet de binnenlanden niet met haar jungles, tempels, vulkanen en indrukkende culturen. 

U kunt verschillende strandvakanties naar Indonesië op deze website reserveren. Wilt u een rondreis door dit prachtige land maken, dan adviseren wij u contact op te nemen met een van onze reisspecialisen. Zij maken graag een offerte op maat. Neem hiervoor ook een kijkje op onze website www.beleefazie.nl

Klimaat
Het grootste deel van de eilandengroep van Indonesië heeft een tropisch regenklimaat. Dit geldt niet voor de hooggebergten. De temperatuur is redelijk constant gedurende het hele jaar, ongeveer 25 tot 27°C.

Tijdverschil
Het tijdsverschil met Indonesië is 3,5 uur in de zomer en 4,5 uur in de winter.

Reisaanbod bekijken

Vul hieronder de naam van uw plaats of accommodatie naar keuze in en zie direct het actuele reisaanbod naar deze bestemming.

Check nog een prijs

Deze bestemming behoort tot onze specialismen. Voor een advies op maat én ons complete assortiment vragen wij u contact met ons op te nemen.

Maatwerk

We werken samen met lokale agenten over de hele wereld. Een deel van de reizen is op deze site terug te vinden maar daar houdt het aanbod niet op! Dus vindt u uw reis of bestemming niet direct terug? Geef ons dan uw wensen door en wij stellen uw reis precies op uw wensen samen. Bel 013-5323500 of mail naar [email protected]

Alle streken/regio's in Indonesië (2)

Studiereisverslag Java van Astrid

Voorjaar 2013 heb ik het genoegen gehad om het eiland Java te bezoeken middels een studiereis met Fox Vakanties. Een land dat al lang bovenaan mijn wensenlijstje prijkte!
lees meer

Studiereisverslag Bali van Roxanne

Ik heb de eer gehad om in maart 2014 het prachtige en eigenzinnige Bali en wederom het wervelende Singapore te bezoeken. Ik ben bevangen door de spiritualiteit en diversiteit op een ogenschijnlijk klein eiland. Het bijzondere zit hem in de variatie en afwisseling, waardoor het eiland echt voor iedereen wat biedt.
lees meer

Studiereisverslag Bali van Lieke

Ons avontuur is begonnen met een KLM vlucht vanaf Amsterdam. Via een korte stop in Singapore zijn we een dag later aangekomen op Bali. Even bijkomen in Tuban in een heerlijk hotel. De volgende ochtend zijn we gelijk op pad gegaan naar het magische Ubud.
lees meer
Manado is de perfecte duikbestemming. Er zijn hier vriendelijke mensen, goed eten en veel mooie duikstekken. Je kent hier nog geen massa toerisme. Het Thalassa Dive Resort is via ons te reserveren, collega Lenneke weet u hier meer over te vertellen.

Of deel hier uw eigen Indonesië ervaring

 
 
 

Angelo

Reisadviseur - Disma Reizen Eindhoven

Met mijn enthousiasme vind ik altijd de geschikte vakantie voor u!

Karen

Reisadviseur - Disma Reizen Eindhoven

"Reizen is mijn passie, uw vakantie is bij mij in goede handen!"

Desirée

Officemanager - Beins Travel Oosterhout

"Heel graag deel ik met u mijn enthousiasme over de mooie plekjes op deze aardbol die ik reeds heb mogen bezoeken"

Caroline

Reisadviseur - Beins Travel Oosterhout

"Uw wensen zijn de basis voor de allermooiste reizen"

Suzanne

Reisadviseur - Beleef Reizen

"Een perfecte vakantie begint bij de voorbereiding, ik verzorg uw reis graag van het begin tot het einde!