Zoek informatie over:
 

Singapore

Singapore is het kleinste land in Zuidoost-Azië en grenst door middel van een brug van 1 kilometer lang aan het vasteland van Maleisië. U treft hier een combinatie van het authentieke Azië en het hele moderne karakter van hoogbouw steden. 
 
Singapore is het kleinste land in Zuidoost-Azië en grenst door middel van een brug van 1 kilometer lang aan het vasteland van Maleisië. U treft hier een combinatie van het authentieke Azië en het hele moderne karakter van hoogbouw steden. 

Helaas kunt u deze prachtige vakantiebestemming niet op onze site reserveren. Neem contact op met een van onze reisspecialisten. Zij hebben alles in huis om een geweldige reis voor u samen te stellen.
Tijdsverschil
Gedurende de zomertijd 6 uur later dan in Nederland, gedurende de wintertijd 7 uur later.

Deze bestemming behoort tot onze specialismen. Voor een advies op maat én ons complete assortiment vragen wij u contact met ons op te nemen.

Maatwerk

We werken samen met lokale agenten over de hele wereld. Een deel van de reizen is op deze site terug te vinden maar daar houdt het aanbod niet op! Dus vindt u uw reis of bestemming niet direct terug? Geef ons dan uw wensen door en wij stellen uw reis precies op uw wensen samen. Bel 013-5323500 of mail naar [email protected]

Alle streken/regio's in Singapore (1)

Studiereisverslag Maleisië & Singapore van Roxanne

In mei 2012 kreeg ik het genoegen kennis te maken met Maleisië en Singapore. We beginnen de reis met een comfortabele vlucht van Singapore Airlines. Na een overstap op Singapore en korte (gratis) stadstour, gaat de reis meteen door naar Penang. Penang is een eiland aan de westkust van Maleisië en biedt meer sightseeing dan ik voor mogelijk had gehouden. De stranden van Penang zijn aangenaam, met vrij helder water een uitgestrekte zandstranden.
lees meer
Voor een goede maaltijd en hippe avond ga je Clarke Quay. Dit is een prachtig centrum met vele uitgaansgelegenheden, bars, clubs en restaurants. Men kan er in verschillende prijsklassen eten. Op de brug bij Clarke Quay verzameld zich ’s avonds de lokale bevolking om gezien te worden!
Neem een kijkje in Marina Bay Sands, een van de beroemdste bouwwerken van Singapore. Dit zijn drie gigantische kantoorgebouwen/wolkenkrabbers met als dak een enorm schip. Dit ligt in een halve cirkel gebouwd en het schip fungeert als dak. Hierop is een groot zwembad te vinden met hippe clubs en een prachtig uitzicht over de stad.
Wanneer u met Singapore Airlines vliegt, bewaar uw boardingpass dan goed. U ontvangt dan bij veel excursies en musea hoge kortingen.

Of deel hier uw eigen Singapore ervaring

 
 
 

Roxanne

Reisadviseur - Disma Reizen Hilvarenbeek

"U onbezorgd op vakantie laten gaan? Die uitdaging ga ik graag aan!"