Zoek informatie over:
 

Thailand

Thailand is een populaire bestemming. Vanuit de hoofdstad Bangkok kunt u letterlijk alle kanten op. Reis naar het hogen noorden om van het binnenland te genieten. Authentieke dorpjes, tempels, en veel flora en fauna. Of helemaal in het zuiden met de verschillende bounty-eilanden, de een nog mooier dan dan de ander. 

 
 
 
Thailand is een populaire bestemming. Vanuit de hoofdstad Bangkok kunt u letterlijk alle kanten op. Reis naar het hogen noorden om van het binnenland te genieten. Authentieke dorpjes, tempels, en veel flora en fauna. Of helemaal in het zuiden met de verschillende bounty-eilanden, de een nog mooier dan dan de ander. 

U kunt een deel van ons vakantieaanbod op deze site boeken. Neem contact op met een van onze reisspecialisten voor ons totale reisaanbod. Zij hebben alles in huis om een geweldige reis voor u samen te stellen.

Reisaanbod bekijken

Vul hieronder de naam van uw plaats of accommodatie naar keuze in en zie direct het actuele reisaanbod naar deze bestemming.

Check nog een prijs

Deze bestemming behoort tot onze specialismen. Voor een advies op maat én ons complete assortiment vragen wij u contact met ons op te nemen.

Maatwerk

We werken samen met lokale agenten over de hele wereld. Een deel van de reizen is op deze site terug te vinden maar daar houdt het aanbod niet op! Dus vindt u uw reis of bestemming niet direct terug? Geef ons dan uw wensen door en wij stellen uw reis precies op uw wensen samen. Bel 013-5323500 of mail naar [email protected]

Alle streken/regio's in Thailand (3)

Studiereisverslag Thailand

Ik ben op studiereis naar Thailand geweest met De Jong Intra Vakanties. We vlogen rechtstreeks naar Bangkok met de luchtvaartmaatschappij China Airlines. Op Schiphol kregen we het goede nieuws dat we de heenreis busenissclass zouden vliegen. Dit is een perfecte manier van comfortabel reizen. Er zijn brede stoelen aanwezig die goed naar achteren kunnen waardoor u zeer comfortabel zit. Ook wordt er een drie gangendiner aangeboden. Het is een nachtvlucht waardoor u de volgende ochtend aankomt in Bangkok. Het is ongeveer 11 uur vliegen.
lees meer

Studiereisverslag Thailand van Kim

Op 30 mei 2011 zijn we met de KLM naar Bangkok gevlogen. We kwamen de volgende middag rond 13 uur aan in ons overnachtingshotel ‘Imperial Queens Park’. Hier werden we erg vriendelijk ontvangen met een welkomstdrankje en een fris doekje om wat op te frissen.
lees meer

Studiereisverslag Thailand van Sandra

Sawaddie (goedendag), ik ben op studiereis naar Thailand geweest. Het is erg verrassend om een combinatie te maken in Thailand tussen enzerzijds de drukte en cultuur van de stad en anderzijds het paradijselijke strandverblijf. Graag vertel ik u meer over mijn ervaringen.
lees meer

Studiereisverslag Thailand van Sehra

Een prachtige reis door het veelzijdige Thailand! Thailand is een land dat voor elke vakantieganger wat te bieden heeft; cultuur, natuur en een heerlijk klimaat! Dit hebben wij zelf in september 2015 met deze prachtige FOX reis mogen ervaren.
lees meer

Studiereisverslag Thailand van Astrid

Onlangs heb ik een prachtige reis mogen maken naar Zuid Thailand! We hebben Bangkok vanaf het water mogen zien, door middel van een boottocht over de rivier. Met een longtailboat zijn we ook de kleinere klongs ingevaren en hebben we het echteThaise leven langs en op het water mogen aanschouwen. Bij de grote Wat Arun tempel zijn we aan land gegaan. Helaas stond deze tempel in de steigers, waardoor we hem helaas niet in volle glorie en pracht konden aanschouwen.
lees meer
Een tocht per longtail-boot over de Chaopraya-rivier is een must see!

Of deel hier uw eigen Thailand ervaring

 
 
 

Karlijn

Reisadviseur - Disma Reizen Goirle

"Een enthousiaste verteller over mijn specialismes"

Karen

Reisadviseur - Disma Reizen Eindhoven

"Reizen is mijn passie, uw vakantie is bij mij in goede handen!"

Ingeborg

Reisadviseur - Disma Reizen Hilvarenbeek

"de leukste plekken op de mooiste vakantiebestemmingen"

Kelly

Reisadviseur - Beins Travel Oosterhout

"Mijn doel is het perfecte vakantiegevoel"

Karin

Reisadviseur - Disma Reizen Eindhoven

"Ik stel de mooiste reizen voor u samen"