Zoek informatie over:
 

Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden is een eilandengroep bestaande uit 7 grote eilanden en nog wat kleine eilandjes. Qua ligging zou u het misschien niet zeggen, maar het is een onderdeel van Spanje.

Een favoriete vakantiebestemming, maak uw keuze uit één van de eilanden zoals Gran Canaria, Lanzarote of Fuerteventura en geniet van zon, zee, strand en natuur. Ieder eiland heeft zo haar eigen karakteristieken. Wij vertellen u graag meer over de verschillen zodat u het eiland kiest dat het meeste bij uw vakantiewensen past.
De Canarische Eilanden is een eilandengroep bestaande uit 7 grote eilanden en nog wat kleine eilandjes. Qua ligging zou u het misschien niet zeggen, maar het is een onderdeel van Spanje.

Een favoriete vakantiebestemming, maak uw keuze uit één van de eilanden zoals Gran Canaria, Lanzarote of Fuerteventura en geniet van zon, zee, strand en natuur.Ieder eiland heeft zo haar eigen karakteristieken. Wij vertellen u graag meer over de verschillen zodat u het eiland kiest dat het meeste bij uw vakantiewensen past.

Ligging
Voor de noordwestkust van het Afrikaanse vasteland, ter hoogte van Marokko.

Klimaat
De zomermaanden zijn het warmst, de winters zijn meestal zacht met af en toe koude periodes en weinig neerslag. Het is daarmee ook een goede bestemming voor een winterzonvakantie.

Reisaanbod bekijken

Vul hieronder de naam van uw plaats of accommodatie naar keuze in en zie direct het actuele reisaanbod naar deze bestemming.

Check nog een prijs

Alle streken/regio's in Canarische Eilanden (7)

Studiereisverslag Tenerife & La Palma van Suzanne

Op 13 maart zijn collega Desiree en ik vertrokken naar Tenerife. Ons eerste Canarische eiland dat we zullen gaan bezoeken tijdens onze individuele studiereis Tenerife & La Palma. We vliegen op een comfortabele manier met ArkeFly en komen in de middag aan. Onze huurauto staat te wachten en we vervolgen onze weg naar de Costa Adeje, gelegen in het zuiden van het eiland. Het verkeer is rustig en het is prettig rijden.
lees meer

Studiereisverslag Tenerife & La Palma van Desirée

Op 13 maart zijn collega Suzanne en ik vertrokken naar Tenerife. Ons eerste Canarische eiland dat we zullen gaan bezoeken tijdens onze individuele studiereis Tenerife & La Palma. We vliegen op een comfortabele manier met ArkeFly en komen in de middag aan. Onze huurauto staat te wachten en we vervolgen onze weg naar de Costa Adeje, gelegen in het zuiden van het eiland. Het verkeer is rustig en het is prettig rijden.
lees meer

Studiereisverslag Lanzarote & Fuerteventura

In maart 2012 ben ik samen met mijn collega Kim op studiereis geweest naar Lanzarote en Fuerteventura. Lanzarote, ook wel genoemd “de zwarte parel van de Canarische eilanden”, is gelegen op zo’n 115 km ten westen van de Afrikaanse kust ter hoogte van Marokko. Het is Spaans grondgebied en heeft zo’n 80.000 inwoners.
lees meer

Studiereisverslag Lanzarote & Fuerteventura van Kim

In maart 2012 ben ik samen met mijn collega Diana op studiereis geweest naar Lanzarote en Fuerteventura. Lanzarote, ook wel genoemd “de zwarte parel van de Canarische eilanden”, is gelegen op zo’n 115 km ten westen van de Afrikaanse kust ter hoogte van Marokko. Het is Spaans grondgebied en heeft zo’n 80.000 inwoners.
lees meer

Studiereisverslag Lanzarote & Fuerteventura van Sarina

In mei 2013 bezocht ik tijdens mijn eerste studiereis onder leiding van Oad Reizen samen met mijn collega Joyce en 19 andere collega’s uit de reiswereld de twee Canarische Eilanden; Lanzarote en Fuerteventura.
lees meer

Studiereisverslag Lanzarote & Fuerteventura van Joyce

In mei 2013 bezocht ik onder leiding van Oad Reizen samen met mijn directe collega Sarina en 19 andere collega’s uit de reiswereld de twee Canarische Eilanden; Lanzarote en Fuerteventura.
lees meer

Of deel hier uw eigen Canarische Eilanden ervaring

 
 
 

Karlijn

Reisadviseur - Disma Reizen Goirle

"Een enthousiaste verteller over mijn specialismes"