Zoek informatie over:
 

Griekenland

Griekenland is een populaire bestemming en veel Nederlands genieten hier van hun zomervakantie. De meest populaire eilanden zijn Kreta,Rhodos, Corfu en Kos. Maar ook Zakynthos, Lesbos, Samos en de Griekse Cycladen zijn erg in trek. Overal geniet u van de Griekse Gastvrijheid, van de eeuwenoude culuur, de authentieke dorpjes en het heerlijke eten. 
 
Griekenland is een populaire bestemming en veel Nederlands genieten hier van hun zomervakantie. De meest populaire eilanden zijn Kreta,Rhodos, Corfu en Kos. Maar ook Zakynthos, Lesbos, Samos en de Griekse Cycladen zijn erg in trek. Overal geniet u van de Griekse Gastvrijheid, van de eeuwenoude culuur, de authentieke dorpjes en het heerlijke eten. 

Klimaat
Het klimaat in Griekenland is mediterraan, dit geldt voor het grootste deel van het land. De zomers kunnen erg warm zijn met temperaturen die soms de 40 wel passeren.

Tijdsverschil
In de wintertijd is het 2 uur later.
In de zomertijd is het 3 uur later.
 

Reisaanbod bekijken

Vul hieronder de naam van uw plaats of accommodatie naar keuze in en zie direct het actuele reisaanbod naar deze bestemming.

Check nog een prijs

Studiereisverslag Corfu, Parga en Lefkas

In mei 2010 ben ik op studiereis geweest naar Corfu/Parga en Lefkas met Sudtours. Het was een zeer afwisselende reis door prachtige plaatsen in Griekenland. De Griekse sfeer, eten, en prachtige natuur maakte het een topstudiereis.
lees meer

Studiereisverslag Rhodos & Kos

Mijn studiereis begon op Rhodos, de 3 nachten op het eiland verbleven we in hotel Blue Horizon in de wijk Trianda. Een prima 3 sterren plus hotel direct aan het strand gelegen. Trianda ligt op zo’n 8 km van de hoofdstad Rhodos stad. In Trianda vindt je vele verschillende hotels en appartementen complexen. Het heeft een klein centrum met leuke restaurantjes en souvenirwinkeltjes.
lees meer

Studiereisverslag Kefalonia & Zakynthos

Dit jaar ben ik de gelukkige geweest die deze 2 prachtige eilanden mocht gaan bezoeken. efalonia was voor mij een nog redelijk onbekend eiland. Kefalonia is gelukkig nog niet ontdekt door het massa toerisme en dit is duidelijk te merken in positieve zin. Dit eiland heeft de mooiste stranden in de vorm van vele mooie baaien met wit zandstrand en een azuurblauwe zee.
lees meer

Studiereisverslag Kos van Kelly

In juni 2012 ben ik op studiereis geweest naar Kos, een prachtig Grieks eiland. Kos staat ook wel bekend als ‘’fiets’’ eiland. U kunt prima fietsen in de buurt van Kos Stad. Er zijn prachtige fietspaden langs het strand. Veel accommodaties verhuren fietsen of het zit al inbegrepen bij uw reservering. Erg makkelijk als u bijvoorbeeld wat verder weg zit van het strand of centrum.
lees meer

Studiereisverslag Cruise Griekse Eilanden van Marieke

Op uitnodiging van Cruise Travel, Celestyal Cruises en Aegean Air ben ik van 4 tot 8 mei op een 4-daagse cruise geweest, met voorafgaande een overnachting in Athene. Graag wil ik u in het kort wat vertellen over de rederij, en de bestemmingen welke ik in deze dagen heb bezocht.
lees meer

Of deel hier uw eigen Griekenland ervaring

 
 
 

Angelo

Reisadviseur - Disma Reizen Eindhoven

Met mijn enthousiasme vind ik altijd de geschikte vakantie voor u!

Kelly

Reisadviseur - Beins Travel Oosterhout

"Mijn doel is het perfecte vakantiegevoel"

Karlijn

Reisadviseur - Disma Reizen Goirle

"Een enthousiaste verteller over mijn specialismes"

Chantal

Reisadviseur - Disma Reizen Goirle

"Een gezellig gesprek met een deskundig advies"

Caroline

Reisadviseur - Beins Travel Oosterhout

"Uw wensen zijn de basis voor de allermooiste reizen"

Danielle

Reisadviseur - Disma Reizen Tilburg

"Door mijn enhousiasme en ervaring is uw reis bij mij in goede handen!"

Ingeborg

Reisadviseur - Disma Reizen Hilvarenbeek

"de leukste plekken op de mooiste vakantiebestemmingen"