Zoek informatie over:
 

Ierland

Ierland ligt ten westen ligt van het Verenigd Koninkrijk (Groot-Brittanië). U kunt enerzijds kiezen voor een stedentrip naar bijvoorbeeld Dublin of Belfast. Of maak een rondreis met de auto en ontdek de heuvelachtige landschappen en de grillige kustlijnen en kliffen. 
 
Ierland ligt ten westen ligt van het Verenigd Koninkrijk (Groot-Brittanië). U kunt enerzijds kiezen voor een stedentrip naar bijvoorbeeld Dublin of Belfast. Of maak een rondreis met de auto en ontdek de heuvelachtige landschappen en de grillige kustlijnen en kliffen. 
 
Klimaat
Ierland heeft net zoals Nederland een gematigd klimaat, met vrij zachte winters, niet al te hete zomers en over het hele jaar kans op neerslag.

Tijdsverschil
Het is in ierland een uur vroeger dan hier.

Reisaanbod bekijken

Vul hieronder de naam van uw plaats of accommodatie naar keuze in en zie direct het actuele reisaanbod naar deze bestemming.

Check nog een prijs

Deze bestemming behoort tot onze specialismen. Voor een advies op maat én ons complete assortiment vragen wij u contact met ons op te nemen.

Maatwerk

We werken samen met lokale agenten over de hele wereld. Een deel van de reizen is op deze site terug te vinden maar daar houdt het aanbod niet op! Dus vindt u uw reis of bestemming niet direct terug? Geef ons dan uw wensen door en wij stellen uw reis precies op uw wensen samen. Bel 013-5323500 of mail naar [email protected]

Alle streken/regio's in Ierland (1)

Studiereisverslag Ierland

Van 12 t/m 16 april ben ik in samenwerking met BuroBrittain naar Zuidwest Ierland geweest. Dit gedeelte van Ierland staat bekend om zijn prachtige natuur. Wij zijn onze reis begonnen in Cork en hebben vanuit daar een bezoek gebracht aan het Blarney Castle. Dit is een van de hoogtepunten van Cork.
lees meer

Studiereisverslag Ierland van Kim

Ik ben in april op studiereis naar Ierland gegaan. Ik kennis mogen maken met dit prachtige land en vertel u graag meer over mijn ervaringen!
lees meer

Studiereisverslag Ierland van Ingeborg

Dit jaar hebben wij in 5 dagen mogen genieten van het mooie en gastvrije Zuid Westen van Ierland. In 1 uur en 45 minuten gevlogen van Amsterdam naar Cork met Aer Lingus, de nationale luchtvaartmaatschappij van Ierland. Prima vlucht met vriendelijk personeel. Cork hebben wij al snel achter ons gelaten om een bezoek te kunnen brengen aan Blarney Castle, gelegen op een kwartiertje rijden ten noorden van Cork.
lees meer
Een mountainbike tour door de Ring of Kerry. Deze kunt u boeken bij Buro Britain.
Verblijf in het Trident Hotel, prachtig geleden aan de waterkant in het historische centrum van Kinsdale.
Heerlijk eten in restaurant Cornstore in Corck, met prima bediening, heerlijk eten en leuke jazz-muziek.
Bezoek de Jameson whisky distilleerderij in Middleton, hier kunt u de oorspronkelijke distilleerderij bezoeken.

Of deel hier uw eigen Ierland ervaring

 
 
 

Suzanne

Reisadviseur - Disma Reizen Goirle

"Reizen is mijn grootste hobby!"

Nancy

Officemanager - Disma Reizen Goirle

"Reizen is mijn lust en leven en dat probeer ik ook aan u door te geven"

Desirée

Officemanager - Beins Travel Oosterhout

"Heel graag deel ik met u mijn enthousiasme over de mooie plekjes op deze aardbol die ik reeds heb mogen bezoeken"

Ingeborg

Reisadviseur - Disma Reizen Hilvarenbeek

"de leukste plekken op de mooiste vakantiebestemmingen"