Zoek informatie over:
 

Tirol

De Oostenrijkse deelstaat Tirol is 'the place to be' wanneer u op zoek bent naar een vakantie in Oostenrijk. De alpen met haar prachtige pieken en dalen staan centraal. Het is een populaire wintersportbestemming en de stad Inssbruck staat hierbij centraal. Naast skiën bezoekt u hier authentieke bergdorpen. De zes treek staat bovendien ook bekend om haar gezellige après-ski gelegenheden. Ook in de zomermaanden is dit een heerlijke plek om te vertoeven en maakt u hier mooie wandelingen door de geweldige bergen. 
De Oostenrijkse deelstaat Tirol is 'the place to be' wanneer u op zoek bent naar een vakantie in Oostenrijk. De alpen met haar prachtige pieken en dalen staan centraal. Het is een populaire wintersportbestemming en de stad Inssbruck staat hierbij centraal. Naast skiën bezoekt u hier authentieke bergdorpen. De zes treek staat bovendien ook bekend om haar gezellige après-ski gelegenheden. Ook in de zomermaanden is dit een heerlijke plek om te vertoeven en maakt u hier mooie wandelingen door de geweldige bergen. 

Reisaanbod bekijken

Vul hieronder de naam van uw plaats of accommodatie naar keuze in en zie direct het actuele reisaanbod naar deze bestemming.

Check nog een prijs

Alle plaatsen in Tirol (2)

Of deel hier uw eigen Tirol ervaring