Zoek informatie over:
 

Spanje

Spanje zit al jaren in de top 5 van vakantiebestemmingen. Er is dan ook voor iedereen wel een bestemming te vinden die bij zijn of haar wensen aansluit. Heerlijk zon-zee en strand vakanties aan de costa's of op de eilanden zoals Ibiza en Mallorca. Geweldige steden zoals Barcelona, Valencia en Madrid bezoekt u tijdens een stedentrip. 
 
Spanje zit al jaren in de top 5 van vakantiebestemmingen. Er is dan ook voor iedereen wel een bestemming te vinden die bij zijn of haar wensen aansluit. Heerlijk zon-zee en strand vakanties aan de costa's of op de eilanden zoals Ibiza en Mallorca.. Geweldige steden zoals Barcelona, Valencia en Madrid bezoekt u tijdens een stedentrip. 

Proef de culuur, geniet van heerlijk eten, prachtige architectuur en mooie, diverse landschappen. 

Reisaanbod bekijken

Vul hieronder de naam van uw plaats of accommodatie naar keuze in en zie direct het actuele reisaanbod naar deze bestemming.

Check nog een prijs

Studiereisverslag Menorca & Mallorca

Van 26 t/m 30 mei 2010 ben ik op studiereis geweest met Holland International naar Menorca en Mallorca. De eerste dag zijn we vanaf Amsterdam vertrokken met Arkefly naar Menorca. De service aan boord was goed en ook de beenruimte was voldoende.
lees meer

Studiereisverslag Andalusie

Begin september 2010 zijn we op individuele studiereis geweest richting Andalusie. In 6 dagen tijd hebben wij een goede indruk gekregen van deze prachtige streek. Een perfecte combinatie van steden, cultuur en de kust.
lees meer

Studiereisverslag Mallorca & Ibiza van Wesley

Afgelopen Juni 2013 ben ik vertrokken voor een interessante en leerzame reis richting Mallorca en Ibiza.
lees meer

Studiereisverslag Valencia van Kim

Op vrijdag 6 september moesten we om 5.15 uur op de luchthaven Schiphol verzamelen om vervolgens per Transavia naar Valencia te vertrekken. Een aangename vlucht wat ongeveer 2 uur en 15 minuten heeft geduurd. Bij aankomst werden we per taxi naar ons hotel Hotel Holiday Inn Valencia***** gebracht.
lees meer

Studiereisverslag Andalusië van Kelly

Op uitnodiging van De Jong Intra Vakanties heb ik een 5 daagse rondreis gemaakt in Andalusië, Zuid Spanje. We hebben de verschillende bekende steden bezocht maar natuurlijk ook een stukje meegekregen van de prachtige natuur.
lees meer

Studiereisverslag Andalusië van Silvia

Het “andere Andalusië” ontdekken met huurauto’s van Sunny Cars? Dat is nog eens een bijzondere en leuke studiereis. En ik mocht daarbij zijn! Dit was de eerste editie van Grand Prix Sunnycars (GPS), een rally rijden met een tablet die ons navigeerde en onderweg moesten we opdrachten uitvoeren, games spelen en vragen beantwoorden waardoor onze Sunny Cas kennis werd vergroot.
lees meer

Of deel hier uw eigen Spanje ervaring

 
 
 

Suzanne

Reisadviseur - Disma Reizen Goirle

"Reizen is mijn grootste hobby!"

Roxanne

Reisadviseur - Disma Reizen Hilvarenbeek

"U onbezorgd op vakantie laten gaan? Die uitdaging ga ik graag aan!"

Sandra

Reisadviseur - Disma Reizen Goirle

"Een reis boeken is op zich al een feest, zeker als u bij mij bent geweest"

Marieke

Reisadviseur - Disma Reizen Goirle

"Door mijn liefde voor reizen weet ik voor u de geschikte bestemming te vinden!"

Danielle

Reisadviseur - Disma Reizen Tilburg

"Door mijn enhousiasme en ervaring is uw reis bij mij in goede handen!"

Diana

Reisadviseur - Beins Travel Oosterhout

"Uw vakantie is voor mij een uitdaging!"

Wendy

Reisadviseur - Beins Travel Oosterhout

"Een vakantie op elk continent met mij als uw reisconsulent"