Zoek informatie over:
 

Geschiedenis

Disma Reizen is in 1985 opgericht als een een-vrouws-zaak en is door de jaren heen uitgegroeid naar een van de grootste zelfstandige reis-retailers van Nederland. In mei 2019 hebben we besloten om zij aan zij verder te gaan samen met TUI Nederland. Hiermee kunnen we de expertise van Disma Reizen, Beins Travel en Beleef Reizen te koppelen aan alle goede dingen die het wereldwijde netwerk van TUI ons kan brengen. Dat brengt voordelen voor ons én het brengt voordelen voor u. Wij kunnen met het wereldwijde netwerk van TUI u nog beter van dienst zijn. We zijn dan ook erg enthousiast om deze samenwerking vorm te gaan geven. 

Disma Reizen heeft altijd al een innoverende blik op de reiswereld gehad en staat bekend als vooruitstrevend in hun branche. Dat is ook nodig. Tegenwoordig is een reisbureau niet meer hetzelfde als 30 jaar geleden. Klanten hebben andere verwachtingen en wensen, het assortiment is erg veranderd en vooral ook de manier waarop dit aan de klant wordt aangeboden. De komst van internet heeft daarin een grote rol gespeeld. Disma Reizen heeft initiatiefrijk tijdig ingespeeld op deze veranderingen in de markt. Daarvoor hebben we zowel binnen als buiten onze branche al diverse onderscheidingen ontvangen:

- Beste Reisbureau van Nederland 2019 - Provincie Noord Brabant
- Beste Reisbureau van Nederland 2018 - Provincie Noord Brabant
- Zooverwaardering 9,3 Beste Reisbureau 2018
- Reismanager van het jaar 2014
- Beste Reisadviseur van Nederland 2014
- Zoover Award Beste Gewaardeerde Reisbedrijf van Nederland 2013
- Zoover Award Beste Reisbureauketen 2013
- Beste reisburo van Nederland 2011
- De Reiskoffer 2010  
- de Innovatieveer 2008 
- Beste reisburo van Nederland 2003 
- Beste reisburo van Noord-Brabant 2002
- de BOV-trofee 2000 

Disma Reizen biedt verschillende diensten en producten. Allereerst heeft zij 4 reisbureaus in Tilburg, Hilvarenbeek, Goirle en Eindhoven. Daarnaast heeft zij een reisbureau in Oosterhout onder de naam Beins Travel. In 2009 is de eigen touroperator afdeling Beleef Reizen opgestart voor reizen op maat naar verre bestemmingen. Tot slot heeft Disma Reizen zo'n 12 reiswebsites onder zich vanwaar verschillende reisproducten worden aangeboden.