Zoek informatie over:
 

Vacatures

Disma Reizen staat al bijna 35 jaar voor topkwaliteit leveren, een gezellige werksfeer en een vooruitstrevende werkwijze. Dit jaar verankeren we onze toekomst door samen verder te gaan met TUI. Dat doen we met winkels in Tilburg, Goirle, Eindhoven, Hilvarenbeek en Beins Travel in Oosterhout. Daarnaast hebben we een eigen maatwerkafdeling Beleef Reizen, een flink aantal websites en een team van 50 reisprofessionals.

Een passie voor reizen en enthousiasme om de beste en mooiste vakantie te vinden voor onze klanten, dat is voor ons het belangrijkst. Klantgerichtheid, professionaliteit en vakkennis voorop staan. Bij het geven van een reisadvies denk je vanuit de klant. Je geeft extra informatie over de accommodatie, bestemming, reisdocumenten, verzekeringen, autohuur en andere reis gerelateerde producten en diensten. Zo willen we onze klanten een onvergetelijke vakantie bezorgen. 

_____________

Reisadviseur Eindhoven (fulltime)
We zoeken voor onze prachtige reiswinkel aan de Aalsterweg in Eindhoven iemand om ons team komt uit te breiden.

> Je werkt 39 uur per week.
> We vragen een afgeronde toeristische opleiding
> Enkele jaren (recente) werkervaring bij een reisbureau is een pré 
_____________


Wij breiden ons teams uit en als je het leuk lijkt om iedere dag de meeste mooie reizen samen te stellen en de leukste vakanties te boeken, reageer dan met je cv en motivatie via [email protected]