Zoek informatie over:
 

Vacatures

Disma Reizen is één van de grootste, onafhankelijke reisbedrijven van Nederland. Topkwaliteit leveren, een gezellige werksfeer en een vooruitstrevende werkwijze zijn onze kerneigenschappen. Dat doen we met kantoren in Tilburg, Goirle, Eindhoven, Hilvarenbeek én Beins Travel in Oosterhout, een eigen touroperator Beleef Reizen, een flink aantal websites en een team van 50 reisprofessionals.
 
Bij ons is bijna alles maatwerk. Dat moet je vooral leuk vinden, maar je hoeft er nog geen expert in te zijn. Je enthousiasme is voor ons het belangrijkst, voor alle andere dingen hebben we een eigen opleidingsplan. Reizen is beleving. Het samen met je klant reizen samenstellen moet dat in onze optiek ook zijn. Als jij dat ook vindt, dan voel je je bij ons thuis.

____________________

Disma Reizen is in 2018 gestart met een eigen afdeling voor zakenreizen. Hiervoor zijn we momenteel op zoek naar:
 
Junior medewerker Disma Zakenreizen (fulltime) 
 
Geen zakenreiziger is hetzelfde en geen zakenreis heeft hetzelfde doel. Bij Disma Zakenreizen spreken we de taal van de ondernemer en begrijpen wij de behoefte van de MKB-er om tijdsefficiënt, effectief en tegen de beste tarieven op zakenreis te gaan.
 
We streven naar maximale aandacht voor onze klant. Met uitgebreide kennis en een hoogwaardig aanbod van reisproducten bieden wij de zakenreiziger een onderscheidende boutique aanpak.
 
Je komt te werken op ons kantoor in Tilburg. Wanneer je wilt solliciteren ontvangen we graag jouw motivatie en je cv. Ervaring met Amadeus is verplicht. Heb je hier nog nooit mee gewerkt heeft het geen zin om te reageren.
 
Stuur je bericht naar [email protected]
 
_____

Ervaren reisadviseur Disma Reizen Eindhoven (fulltime)

Is het jouw passie om voor klanten fantastische reizen te creëren? Vind jij het leuk om dat stapje meer voor je klant te ( mogen) doen? Wij zoeken een nieuwe collega voor ons kantoor in Eindhoven. Iets voor jou?
 
Wij zijn op zoek naar een ervaren reisadviseur die ons team in wil komen versterken.
 Functie-eisen:
– Een relevante opleiding
– Minimaal 3 jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie
– Deze functie is o.b.v. een fulltime 39-urige werkweek

Stuur je bericht naar [email protected]