Zoek informatie over:
 

Acties & Vroegboekvoordelen>>> Boek in januari uw vakantie bij Disma Reizen en win een 2e vakantie!

Iedereen die in januari een vakantie bij ons boekt maakt kans op een reischeque t.w.v. €1.000,-. Heeft u dus al een idee waar de volgende vakantie naar toe zal gaan? Kom dan juist deze maand naar ons toe zodat wij deze reis voor u kunnen verzorgen. En wat zou er nou mooier zijn dan dat u in februari bericht krijgt dat u een reischeque heeft gewonnen voor een volgende vakantie?

Voorwaarden:
* Boekingsperiode van 1 t/m 31 januari 2016
* De te winnen cheque is enkel in te leveren op een nieuwe reis en niet in te leveren op de reis die in januari is geboekt 


>>> Snelle Boekers Voordeel

Bent u al bezig met plannen voor de zomer van 2016? Profiteer dan van het Snelle Boekers Voordeel. Dit betekent een ruime beschikbaarheid, extra korting én gratis omruilgarantie. De actie is geldig op boekingen van Holland International, met vertrek zomer 2016 en geboekt voor 31 januari a.s.
 
Wat houdt de actie precies in:
* Geldig op boekingen gemaakt tussen 10 december 2015 t/m 31 januari 2016
* Vertrekperiode 1 april t/m 31 oktober 2016
* Voor Zon + Ver + Cruises + Rondreizen + Stedentrips + Autovakanties
* Geldt alléén op Holland International pakketreizen
* Gratis omruilgarantie: tot 10 weken voor vertrek kosteloos omboeken, vraag naar de exactie voorwaarden

>>> Vroegboekkorting tot 250 euro per persoon
 
Neckermann pakt flink uit tijdens de vroegboekperiode; op verschillende accommodaties met vertrek in het zomerseizoen krijgt u tot wel 250 euro korting per persoon! Ook op de parels van SENTIDO, SunConnect, smartline en Sunprime geven we hoge kortingen. Waarom nog wachten met boeken; laat die vakantievoorpret maar beginnen!

>>> First Minute Garantie

Heeft u een Neckermann vakantie geboekt en wordt de vakantie in de tussentijd opeens een stuk goedkoper? Dan wordt de prijs aangepast, zodat u  altijd voor de laagste prijs een ideale vakantie heeft. 
 
De First Minute Garantie is:
* Geldig op vliegvakanties (hotel + vlucht)
* Geldig voor boekingen t/m 17 januari 2016
* Vertrek tussen 1 april 2016 t/m 31 oktober 2016
* Melding van de lagere prijs moet gebeuren op de dag van signalering
* Geldig tot 6 weken voor vertrekdatum van de deelnemer
* Prijsvergelijking gebeurt op basis van hetzelfde hotel, hetzelfde kamertype, dezelfde verzorging, dezelfde vertrek- en retourdatum, dezelfde vertrek- en aankomstluchthaven, hetzelfde vluchtnummer en dezelfde verblijfsduur
* Prijzen van extra verzekeringen, brandstof, brandstoftoeslagen, excursies, taksen, heffingen en andere aanvullende diensten worden niet meegerekend in de prijsvergelijking 

>>> Gratis omruilgarantie

Kiest u voor een Corendon vakantie? Dan kunt u gratis omboeken tot 8 weken voor vertrek. Heeft u bijvoorbeeld een vakantie naar Griekenland geboekt, maar bedenkt u zich en wilt u bijvoorbeeld tóch liever een heerlijke tijd op het tropische eiland Bali doorbrengen? Dat kan. Corendon biedt namelijk nu de mogelijkheid om tot 8 weken voor vertrek uw geboekte reis eenvoudig om te ruilen voor een andere door Corendon aangeboden strandvakantie. Zonder wijzigingskosten!

Voorwaarden:
* De omruilgarantie is geldig voor boekingen gemaakt in de periode 2 oktober 2015 tot en met 31 januari 2016 met vertrek in de periode 1 april 2016 t/m 31 oktober 2016.
* De omruilgarantie is geldig per boeking en geldt voor alle personen.
* Omboeken is mogelijk tot uiterlijk 8 weken voor de vertrekdatum en er kan eenmalig worden omgeboekt.
* Omboeken geldt alleen voor een strandvakantie, dus vlucht met hotel. Niet mogelijk voor stedentrips, rondreizen, blue cruises, nijlcruises of losse vliegtickets.
* Omboeken is alleen geldig indien u kiest voor een andere bestemming (de aanvlieghaven is hierbij van toepassing).
* Omboeken is alleen geldig voor dezelfde reisperiode/datum.
* Indien na omboeking de totale reissom stijgt, dient u uiteraard het verschil bij te betalen. Valt de reissom na omboeking lager uit, dan ontvangt u het verschil van ons retour.

>>> Korting Stapelen

We houden van korting op onze vakanties. Kiest u voor een Vrij Uit vakantie? Dan kunt u nu korting op korting op korting stapelen: vroegboekkorting, vakantiekorting en kinderkorting.
 
>>> Gratis Flexservice autohuur
 
Reserveer nu alvast een Sunny Car voor uw vakantie na 1 april 2016 en krijg extra voordeel met de gratis FlexService! U bent dan zeker van de gewenste autocategorie en heeft ook nog volop keuze uit verhuurstations, adresaflevering, one ways en ophaal- en inlevertijden. Vooral als u in het hoogseizoen op vakantie gaat of bijvoorbeeld specifiek een cabrio, stationwagen of MPV wil, kan dit een groot verschil maken. Als de plannen alsnog wijzigen, kan u dankzij de FlexService kosteloos van de boeking afzien. Zonder opgave van reden. Flexibel toch? (deze actie geldt t/m 31 januari 2016)