Zoek informatie over:
 

Disma niet langer op de Belgische markt

Beste klanten,

De grote groei van ons bedrijf in Nederland heeft ons ook een aantal zaken doen heroverwegen. En een van de dingen die daaruit voort komt is dat wij hebben besloten ons niet langer te begeven op de Belgische markt. Vandaar dit bericht.

2011 een goed en bijzonder jaar.
2011 is voor ons een goed en bijzonder jaar geweest. Met de opening van onze nieuwe reiswinkel in Tilburg zijn we het jaar goed gestart. In april dit jaar haalden wij met veel trots de titel Beste Reisbureau van Nederland binnen! En deze zomer hebben wij het gerenommeerde reisbureau Beins Travel in Oosterhout overgenomen, waarmee wij onze positie in Noord Brabant sterk hebben vergroot. Ook onze eigen touroperator afdeling Beleef Reizen heeft haar producten flink uitgebreid. Naast Amerika, Zuid-Afrika en Canada zijn in 2011 ook Australië, Nieuw-Zeeland en wereldwijd cruisen aan het pakket toegevoegd. Wij verzorgen uw verre reizen dus in eigen huis en geheel op maat, met als voordelen dat we snel en voordelig uw droomreis kunnen verwezenlijken.

Terugtrekken uit de Belgische reismarkt
Sinds een viertal jaar is het prijsniveau van de Belgische vakantiemarkt dusdanig veel en structureel hoger dan de Nederlandse markt dat het voor ons niet meer interessant is om actief in deze markt te opereren. Het feit dat de markt niet meer interessant is betekent automatisch dat we er onvoldoende focus aan geven vanuit ons bedrijf en dat is niet onze stijl. We doen het goed, of we doen het niet. Dat heeft ons er toe doen besluiten onze activiteiten vanuit de Belgische markt over te hevelen naar Nederland en zelf niet langer bedrijfsmatig in België actief te zijn. Het terugtrekken uit de Belgische markt betekent dat we naast het stopzetten van een aantal Belgische webactiviteiten ook niet door zullen gaan met onze reiswinkel in Poppel. We zullen onze activiteiten daar beëindigen per 21 december a.s.

Wat betekent dit voor u als klant?
De lopende boekingen worden verzorgd door ons kantoor in Goirle en wij zullen met alle klanten hierover persoonlijk contact opnemen. Vanaf 21 november tot en met 21 december zal ons kantoor in Poppel op maandag, dinsdag en woensdag geopend zijn om lopende zaken te behandelen voor onze klanten die hieraan de voorkeur geven. Voor alle nieuwe boekingen geldt uiteraard dat wij u nog graag blijven voorzien van het juiste reisadvies en dat wij met heel veel plezier uw vakanties blijven verzorgen. Dit zal alleen niet meer vanuit ons kantoor in Poppel gebeuren, maar vanuit een van onze Nederlandse kantoren in Goirle, Tilburg, Hilvarenbeek of Oosterhout. Ook telefonisch of per internet kunt u via ons als uw vertrouwde reispartner uw vakantie blijven boeken. Onze collega’s op al onze Nederlandse kantoren staan uiteraard met heel veel plezier voor u klaar om u als klant naar beste kunnen van dienst te zijn.

Belangrijkste Belgische producten
De belangrijkste Belgische producten blijven wij overigens gewoon in ons assortiment in Nederland voeren. Reizen van Thomas Cook België, Jetair, Pegase en Vip Selection blijven wij aanbieden zodat wij te allen tijde de beste Nederlandse en Belgische producten voor u met elkaar kunnen blijven vergelijken.

Dankuwel
Wij willen u graag bedanken voor uw vertrouwen en dat u onze klant was op ons kantoor in Poppel. Uiteraard willen wij onze relatie graag voortzetten; wij blijven u erg graag van dienst en blijven met heel veel plezier uw vakanties verzorgen zoals u dat van ons gewend bent: met enthousiasme en expertise. Wij begroeten u daarvoor erg graag op een van onze kantoren in Goirle, Hilvarenbeek, Oosterhout of Tilburg. Of uiteraard telefonisch op +31-(0)135323500 of op onze website www.disma.nl.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met ons Telefonisch Servicecenter via +31 (0)13 -5323500 of per mail via [email protected] Ik wil u nogmaals bedanken voor het vertrouwen dat u in ons stelt en hoop u snel in een van onze reiswinkels in Nederland te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Namens Disma Reizen
Werner van Disseldorp
Directeur