Zoek informatie over:
 

Trees for All

Blijf ook in de toekomst van al die mooie vakantieplekken genieten! 


De CO2 uitstoot van vliegtuigen is binnen onze branche niet te vermijden.  Wij zijn ons hier bewust van en willen deze wel deels compenseren. Dit doen we door een nauwe samenwerking met de organisatie Trees for All. Via Disma Reizen kunt u er zelf voor zorgen dat u ook in de toekomst met een goed gevoel van al die mooie vakantieplekken kunt blijven genieten.
 
Met uw donatie plant Trees for All bomen op Mount Malindang in de Filippijnen. Dit project is niet alleen goed voor het klimaat maar draagt ook bij aan een beter leven voor de mensen die daar wonen. De positieve klimaateffecten van deze projecten reiken zover dat het ook hier een verschil maakt; klimaatverandering kent namelijk geen landsgrenzen en vindt overal plaats.
 


Wilt u uw reis compenseren?

Indien u vrijwillig wilt deelnemen met een donatie kunt u dit aangeven bij uw boeking.

Reizen binnen Europa:

€ 9,- (vertegenwoordigt 3 bomen)

Reizen buiten Europa:
€ 24,- (vertegenwoordigt 8 bomen)


Trees for All is een zelfstandige, onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en een erkend Goed Doel met hét CBF keurmerk voor goede doelen. Dit wil zeggen dat zij voldoen aan een set van strenge criteria met betrekking tot onder meer de verdeling van donatiegelden richting de projecten.

Kijk voor meer informatie op www.treesforall.nl

Bekijk dit filmpje voor meer informatie over het project op de Filippijnen.