Zoek informatie over:
 

MVO-nieuws

16-7-2015. 
We zijn een samenwerking aangegaan met Freshcabs Electric om zo een duurzaam taxivervoer aan te kunnen bieden. We streven samen naar een verlaging van de Co2 uitstoor en de uitstoot van fijnstof zonder dat dit ten koste gaat van het comfort en gemak van uw luchthavenvervoer. Voor meer informatie en de tarieven neemt u contact op met één van onze reisadviseurs. 

4-1-2015. 
Tijdens de Vakantiebeurs Midden Brabant heeft Disma Reizen een bedrag van €2.500,- opgehaald met een veiling voor de bezoekers. Deze opbrengst komt volledig ten goede voor een nieuw project ter ondersteuning van Stichting Baobab. We kondigden vandaag namelijk aan ons het gehele jaar in te zetten voor dit goede doel om zo aan het einde van het jaar voldoende middellen te hebben om een nieuwe schook in Gambia te laten bouwen. Lees meer.....

4-10-2014. 
Vandaag hebben wij ons, met behulp van diverse sponsoren, wederom ingezet voor "Make A Difference Day". Voor sommige mensen is een dagje Efteling een normaal uitstapje, voor sommige niet. Na het succes van vorig jaar hebben we weer een bus vol met hele blije kinderen en ouders gelukkig hebben mogen maken met een compleet verzorgde dag in de Efteling! 

21-11-2013. 
Na het succes van vorig jaar gaan we ook in 2014 weer een project ondersteunen tijdens Make A Difference Day op 22 maart 2014. Het Disma Green Team is druk bezig met de voorbereidingen. Wilt u ons hierbij helpen in de vorm van een donatie? Neem dan contact op met onze collega Astrid via [email protected] 

29-07-2013.
 
Algelopen jaar hebben wij de Zuid-Afrikaanse student Sophy Tlhabi gesponsord zodat zij een studie in hotel-management aan de International Hotel School in Kaapstad kan volgen. Vol trots kunnen wij mededelen dat zij onlangs haar diploma heeft gehaald!

16-03-2013. 
Vandaag hebben wij ons, met behulp van diverse sponsoren, ingezet voor "Make A Difference Day". Voor sommige mensen is een dagje Efteling een normaal uitstapje, voor sommige niet. Wij zijn blij dat we vandaag een bus vol met hele blije kinderen en ouders gelukkig hebben mogen maken met een compleet verzorgde dag in de Efteling! Wij bedanken alle mensen en bedrijven die dit samen met ons mogelijk gemaakt hebben.