Zoek informatie over:
 

MVO-nieuws

8-1-2018
Disma Reizen draagt graag bij aan een betere wereld en zoals jullie van ons misschien al gewend zijn ondersteunen wij ieder jaar een goed doel. Dit jaar is dat Amref Flying Doctors. We organiseerden daarom tijdens de Vakantiebeurs Midden Brabant een veiling waarbij alle opbrengsten ten goede komen van dit doel. We hebben hiervoor €1.990,- ingezameld!

Jose, Brigitte en Dorien zullen in oktober 2018 een mountainbike tocht door Tanzania maken en willen samen minimaal €15.000 inzamelen voor de goede doelen van Amref. Middels deze veiling wilden wij hen helpen dit doel te bereiken. 

5-12-2017
Power to Peru - Een initiatief van een groep excellente werkstudenten van ROC Tilburg. Wij helpen ze om daadwerkelijk naar Peru te komen. Zij zullen in april 2018 een bezoek brengen aan het dorp Santa Rosa de Dinamarca in Peru en zij zullen het dorp letterlijk 'power' geven.  

15-1-2016
2015 was een bijzonder jaar voor Disma Reizen. We vieren ons 30-jarig jubileum en dat was reden om iets bijzonders te doen. We hebben gedurende het hele jaar op verschillende wijzen geld ingezameld voor Stichting Baobab om zo een eigen Disma school in Gambia te bouwen. En dit is gelukt! We hebben gezamenlijk €21.814,42 opgehaald.
Lees meer...

16-7-2015.
 
We zijn een samenwerking aangegaan met Freshcabs Electric om zo een duurzaam taxivervoer aan te kunnen bieden. We streven samen naar een verlaging van de Co2 uitstoor en de uitstoot van fijnstof zonder dat dit ten koste gaat van het comfort en gemak van uw luchthavenvervoer. Voor meer informatie en de tarieven neemt u contact op met één van onze reisadviseurs. 

4-1-2015. 
Tijdens de Vakantiebeurs Midden Brabant heeft Disma Reizen een bedrag van €2.500,- opgehaald met een veiling voor de bezoekers. Deze opbrengst komt volledig ten goede voor een nieuw project ter ondersteuning van Stichting Baobab. We kondigden vandaag namelijk aan ons het gehele jaar in te zetten voor dit goede doel om zo aan het einde van het jaar voldoende middellen te hebben om een nieuwe schook in Gambia te laten bouwen. Lees meer.....

4-10-2014. 
Vandaag hebben wij ons, met behulp van diverse sponsoren, wederom ingezet voor "Make A Difference Day". Voor sommige mensen is een dagje Efteling een normaal uitstapje, voor sommige niet. Na het succes van vorig jaar hebben we weer een bus vol met hele blije kinderen en ouders gelukkig hebben mogen maken met een compleet verzorgde dag in de Efteling! 

21-11-2013. 
Na het succes van vorig jaar gaan we ook in 2014 weer een project ondersteunen tijdens Make A Difference Day op 22 maart 2014. Het Disma Green Team is druk bezig met de voorbereidingen. Wilt u ons hierbij helpen in de vorm van een donatie? Neem dan contact op met onze collega Astrid via [email protected] 

29-07-2013.
 
Algelopen jaar hebben wij de Zuid-Afrikaanse student Sophy Tlhabi gesponsord zodat zij een studie in hotel-management aan de International Hotel School in Kaapstad kan volgen. Vol trots kunnen wij mededelen dat zij onlangs haar diploma heeft gehaald!

16-03-2013. 
Vandaag hebben wij ons, met behulp van diverse sponsoren, ingezet voor "Make A Difference Day". Voor sommige mensen is een dagje Efteling een normaal uitstapje, voor sommige niet. Wij zijn blij dat we vandaag een bus vol met hele blije kinderen en ouders gelukkig hebben mogen maken met een compleet verzorgde dag in de Efteling! Wij bedanken alle mensen en bedrijven die dit samen met ons mogelijk gemaakt hebben.