Zoek informatie over:
 

Overzicht reisverslagen

Studiereisverslag Sri Lanka van Roxanne
Sri Lanka, een voor mij nog onbekende bestemming waar ik razend benieuwd naar was. Kon ik het met de rest van Zuid Oost Azië vergelijken? Het antwoord daarop kon ik gaan geven in oktober 2017, want ik mocht op studiereis met Fox Verre Reizen van ANWB.
Lees meer
Studiereisverslag Maleisisch Borneo van Roxanne
Op 10 november 2015 werd ons wachten beloond, de kennismaking met een langverwachte bestemming staat op het punt werkelijkheid te worden en wel door 5 collega’s van Disma Reizen.
Lees meer
Studiereisverslag Costa Lisboa & Costa Verde van Roxanne
Half april was het dan zover, ik mocht de Costa Lisboa en Costa Verde bezoeken na hier jarenlang andere reizigers warm voor te hebben gemaakt. Intussen was de nieuwsgierigheid toch wel naar ongekende hoogten gestegen, dus de hoogste tijd voor een persoonlijke kennismaking.
Lees meer
Studiereisverslag Bali van Roxanne
Ik heb de eer gehad om in maart 2014 het prachtige en eigenzinnige Bali en wederom het wervelende Singapore te bezoeken. Ik ben bevangen door de spiritualiteit en diversiteit op een ogenschijnlijk klein eiland. Het bijzondere zit hem in de variatie en afwisseling, waardoor het eiland echt voor iedereen wat biedt.
Lees meer
Studiereisverslag Maleisië & Singapore van Roxanne
In mei 2012 kreeg ik het genoegen kennis te maken met Maleisië en Singapore. We beginnen de reis met een comfortabele vlucht van Singapore Airlines. Na een overstap op Singapore en korte (gratis) stadstour, gaat de reis meteen door naar Penang. Penang is een eiland aan de westkust van Maleisië en biedt meer sightseeing dan ik voor mogelijk had gehouden. De stranden van Penang zijn aangenaam, met vrij helder water een uitgestrekte zandstranden.
Lees meer
Studiereisverslag Cote d'Azur & Toscane
Op 8 april ben ik met Oad Reizen vertrokken naar Nice, met de vlucht van Transavia. Na aankomst op de luchthaven zijn we gelijk doorgereden naar Cannes, een mondaine badplaats. Hier geldt het ‘zien en gezien worden’ motto. Het draait allemaal om de boulevard Croisette, waar een breed scala aan dure designer winkels te vinden is. Er zijn meerdere casino’s te vinden, waaronder het beroemde The Palm.
Lees meer