Zoek informatie over:
 

Overzicht reisverslagen

Studiereisverslag Nova Scotia van Nancy
In september 2016 mochten wij met 3 collega’s het onbekende Nova Scotia gaan ontdekken. Wij waren erg benieuwd wat dit gebied van Oost Canada voor onze klanten te bieden heeft.
Lees meer
Studiereisverslag Schotland van Nancy
Wij zijn met de overtocht van IJmuiden naar Newcastle gevaren. Deze boot is van alle gemakken voorzien en biedt veel entertainment en vertier voor zowel jong als oud. Het diner en ontbijt in het buffet restaurant is een aanrader. Daarna zijn we met de bus op weg gegaan richting Glasgow.
Lees meer
Studiereisverslag Noorwegen van Nancy
Na een aantal keer zonder succes plannen te hebben gemaakt om naar Noorwegen te gaan, kreeg ik het goede nieuws dat ik op studiereis naar dit mooie land mocht met Buro Scandinavie. Meteen had ik er al veel zin in. Ik was erg benieuwd of mij dit net zo goed zou bevallen als de eerdere reis naar West Canada en of het een vergelijkbaar land is.
Lees meer
Studiereisverslag Kanaaleilanden van Nancy
Zodra ik te horen kreeg dat ik op studiereis mocht naar de Kanaal-eilanden was ik al meteen enthousiast. Ik ben al helemaal weg van Groot- Brittannië en Ierland. Na deze beide al eens gezien te hebben was ik wel echt benieuwd naar de Kanaal-eilanden. Lijkt het meer op Frankrijk of lijkt het meer op Groot- Brittannië?
Lees meer