Zoek informatie over:
 

Overzicht reisverslagen

Studiereisverslag Vietnam van Sandra
Ook prachtige rondreizen door Vietnam stellen wij helemaal op maat voor u samen. Een prachtige bestemming; natuurrijk, cultuur rijk, heerlijk eten en een geschiedenis dat impact maakt. Tijdens onze studiereis hebben wij de hoogtepunten van dit land mogen ervaren zodat we u een nog beter advies kunnen geven!
Lees meer
Studiereisverslag Sarigeme hotels van Sandra
Ik ben op studiereis geweest naar Sarigeme aan de Lycische kust in Turkije. Hier beleef je het authentieke Turkije terwijl je van een heerlijke ontspannen zonvakantie geniet. Tijdens mijn bezoek heb de TUI campus gevolgd. Ik heb kennis gemaakt met drie verschillende hotelconcepten door een dag in het hotel te verblijven en workshops te volgen. De hotels waar ik verbleef bieden je alle drie een luxe verblijf. Ik vertel je graag wat meer over de verschillen. Ik heb mij certificaat gehaald en kan u dus heel goed adviseren over welk type hotel het beste bij u past.
Lees meer
Studiereisverslag Senegal & Gambia van Sandra
In oktober 2016 heb ik samen met 20 reisagenten mogen zien wat een prachtig land Senegal is. Langgerekte zandstranden, de zon die altijd schijnt en zwoele temperaturen. Maar ook stoffige zandwegen, roestige taxi's, Senegalese vrouwen in de meest kleurrijke jurken en vervoer per paard en wagen: in Senegal proef je het echte Afrika! Wij waren onder de indruk.
Lees meer
Studiereisverslag Thailand van Sandra
Sawaddie (goedendag), ik ben op studiereis naar Thailand geweest. Het is erg verrassend om een combinatie te maken in Thailand tussen enzerzijds de drukte en cultuur van de stad en anderzijds het paradijselijke strandverblijf. Graag vertel ik u meer over mijn ervaringen.
Lees meer
Studiereisverslag Mexico van Sandra
Mexico is een geweldige bestemming waar het gehele jaar de zon schijnt, het 30 graden is en als het een keer regent, dan valt ook alles in circa een half uur tijd.
Lees meer
Studiereisverslag Zuid-Afrika van Sandra
In maart 2013 heb ik met mijn collega ’s Sabrina en Dorianne een 13 daagse studiereis gemaakt naar Zuid Afrika. Dit land heeft mij enorm verrast! Ik vertel u graag waarom. Wij zijn de reis begonnen in Kaapstad, hebben een stukje wijnroute gedaan, zijn gevlogen naar Durban om via Swaziland het echte Afrika op te zoeken in de noordelijke wildparken.
Lees meer
Studiereisverslag Macedonië van Sandra
Heel eerlijk; toen ik hoorde dat ik op studiereis mocht naar Macedonië, had ik mijn bedenkingen. Het idee dat er veel kerken en kloosters zouden zijn (waar niet mijn voorkeur ligt) en dat het er erg rustig zou zijn, dit alles is minder waar. HET IS EEN PRACHT BESTEMMING.
Lees meer
Studiereisverslag IJsland
Een super bestemming voor zowel de zomer als de winterperiode. Voor het zelfstandig ontdekken van het eiland of juist in groepsverband. Het weer kan erg wisselvallig zijn. Daar dient u rekening mee te houden.
Lees meer