Zoek informatie over:
 

Overzicht reisverslagen

Studiereisverslag Nieuw Zeeland van Karlijn
Op 24 oktober ben ik samen met Ingeborg, Annemiek en Sabrina vertrokken voor onze studiereis naar Nieuw Zeeland. In 12 dagen tijd hebben we een deel van het Zuidereiland bezocht en een klein stukje van het Noordereiland. Het Zuidereiland van Nieuw Zeeland heeft heel veel te bieden. Bergen, meren, gletsjers, fjorden, leuke plaatsen, veel activiteiten. Heel veel afwisseling. Op het Noordereiland is het wat drukker en hier vind je veel Maori-cultuur terug. En natuurlijk de geothermische gebieden zoals Rotorua. Erg bijzonder!
Lees meer
Studiereisverslag Norwegian Bliss
Wij hebben een kijkje aan boord mogen nemen bij het nieuwste schip van Norwegian Cruise Line, de Norwegian Bliss. Gedurende twee dagen hebben we een geweldige indruk gekregen van dit geweldige schip.
Lees meer
Studiereisverslag Regent van Karlijn
Afgelopen week heb ik gecruised met de Regent Seven Seas Navigator. De route was Ajaccio-Portofino-La Spezia- Civitavecchia. Een leuke route met prachtige plaatsen om te bezoeken.
Lees meer
Studiereisverslag Sri Lanka van Karlijn
Op 20 september had ik het genoegen om op uitnodiging van de Ambassade van Sri Lanka dit mooie land te gaan verkennen. We vliegen op 20 september met Royal Jordanian met een overstap in Amman naar Colombo. Tijdens de vluchten genieten we voldoende beenruimte, prima service en een smakelijke maaltijd.
Lees meer
Studiereisverslag Westkust Amerika van Karlijn
Vandaag zijn 3 collega’s en ik vertrokken voor onze individuele auto rondreis West –USA. We mochten plaats nemen in de United Airlines Economy Plus class met zo’n 10 cm meer beenruimte dan de gewone economy stoelen. De maaltijden en films zijn prima en gelijk aan die van de economy class.
Lees meer
Studiereisverslag Marokko van Karlijn
In mei 2012 had ik het voorrecht om mee te mogen op studiereis naar Marokko. Tijdens deze trip stonden de Koningssteden Fes, Meknes en Rabat centraal. Na een voorspoedige vlucht met Royal Air Marroc landden we ‘s avonds in Casablanca. Vanaf hier gingen we met onze minibus naar Rabat, de hoofdstad, een tocht van circa 1,5 uur.
Lees meer
Studiereisverslag Gambia van Karlijn
Op 18 maart 2011 ben ik vertrokken voor mijn studiereis naar Gambia. Deze bestemming was volkomen onbekend voor me en ik was dan ook erg benieuwd wat me te wachten stond. Na een vlucht van zo’n 6.5 uur per ArkeFly kwamen we aan in Banjul, de hoofdstad van Gambia. Bij het ophalen van de koffers stonden er een hoop Gambianen om ons heen die tegen een kleine vergoeding onze bagage van de band wilden halen en naar de bus wilden brengen.
Lees meer