Zoek informatie over:
 

Overzicht reisverslagen

Studiereisverlag Namibië van Suzanne
Op uitnodiging van onze lokale agent ben ik samen met 8 collega’s uit de reiswereld op ontdekking gegaan door Namibië. De uitgestrekte eindeloze natuur van Namibië prikkelt ieders fantasie. We verzamelen in Windhoek en reizen via de Kalahariwoestijn naar de spectaculaire zandduinen in het Namib Naukluft park/ Sossuvlei door naar de kust Swakopmund, bezoeken het beroemde Etosha park en het mooi gelegen Waterberg Plateau waarna we afsluiten in Windhoek.
Lees meer
Studiereisverslag Malta van Suzanne
Van 7 t/m 11 mei 2017 bezoeken we met 15 reisagenten op uitnodiging van De Jong Intra Vakanties de eilanden Malta, Gozo & Comino. We vertrekken met Air Malta vanaf Schiphol en komen 3 uur later op Malta aan. Prima verzorgde vlucht met nog steeds aanbod van een lichte snack met drankje en zonder toeslag je ruimbagage mee te nemen.
Lees meer
Studiereisverslag MSC Cruises van Suzanne
Op woensdag 20 april 2016 mocht ik op uitnodiging op reis met MSC Cruises. Ik heb al vaker een cruise gemaakt zowel voor mijn vakanties als studiereis maar nog nooit met deze rederij. Erg benieuwd hoe dit zou bevallen.
Lees meer
Studiereisverslag Kanaaleilanden Suzanne
Kanaaleilanden, mix van Britse traditie en Franse charme! Op uitnodiging van Buro Scanbrit hebben we van 22 tot 25 april tijdens een studiereis de Kanaaleilanden Jersey en Guernsey mogen ontdekken.
Lees meer
Studiereisverslag Lapland van Suzanne
Op zondag 24 maart zijn we met Arkefly vlucht vanaf Schiphol in ca. 3 uur naar Kittilä gevlogen. Meteen bij aankomst stond ons de eerste verrassing al te wachten. Op de luchthaven kregen we onze kleding en schoenen voor die week uitgereikt en stonden de sneeuwscooters voor ons klaar! Om lekker warm te blijven in de kou dien je je goed te kleden in laagjes. Ter plaatse ontvang je een overall, wollen sokken, sjaal, muts, wanten en boots.
Lees meer
Studiereisverslag Tenerife & La Palma van Suzanne
Op 13 maart zijn collega Desiree en ik vertrokken naar Tenerife. Ons eerste Canarische eiland dat we zullen gaan bezoeken tijdens onze individuele studiereis Tenerife & La Palma. We vliegen op een comfortabele manier met ArkeFly en komen in de middag aan. Onze huurauto staat te wachten en we vervolgen onze weg naar de Costa Adeje, gelegen in het zuiden van het eiland. Het verkeer is rustig en het is prettig rijden.
Lees meer
Studiereisverslag Mauritius
Op 13 juni 2010 zijn we met een groep van 9 reisagenten op uitnodiging van de luxe specialist Odysseus naar Mauritius vertrokken. Vanuit Brussel Midi reizen we per TGV naar Paris Charles de Gaulle. De reis start al in stijl met een heerlijk glaasje champagne in de trein. In Parijs moeten we 3 uur wachten op onze doorvlucht naar Mauritius. We hebben een prima vlucht van ca. 11 uur met Air Mauritius. De terugvlucht vliegen we met Air France in de Alize klasse. Deze plaatsen liggen op het upperdeck en bieden meer ruimte.
Lees meer