Zoek informatie over:
 

Overzicht reisverslagen

Studiereisverslag Maleisisch Borneo van Kim
We vertrekken met 5 collega’s naar Maleisisch Borneo. We vliegen met Malaysia Airlines. Aan boord zijn vriendelijke stewardessen en een goede service. We maken ons klaar voor een indrukwekkende rondreis door dit bijzondere land.
Lees meer
Studiereisverslag Ierland van Kim
Ik ben in april op studiereis naar Ierland gegaan. Ik kennis mogen maken met dit prachtige land en vertel u graag meer over mijn ervaringen!
Lees meer
Studiereisverslag Israel van Kim
Op 16 februari mocht ik met de Israëlische maatschappij El Al vliegen naar het Ben Gurion airport. Dit ligt op ongeveer 30-45 minuten rijden van Tel Aviv. De luchtvaartmaatschappij El Al is een fijne maatschappij met zeer vriendelijke service.
Lees meer
Studiereisverslag Valencia van Kim
Op vrijdag 6 september moesten we om 5.15 uur op de luchthaven Schiphol verzamelen om vervolgens per Transavia naar Valencia te vertrekken. Een aangename vlucht wat ongeveer 2 uur en 15 minuten heeft geduurd. Bij aankomst werden we per taxi naar ons hotel Hotel Holiday Inn Valencia***** gebracht.
Lees meer
Studiereisverslag Engeland van Kim
Op 29 mei zijn we met de Stenaline Brittanica van Hoek van Holland naar Harwicht gereist. Bij de Stenaline varen de Brittannica en de Hollandia van Hoek van Holland naar Harwich en terug.
Lees meer
Studiereisverslag Thailand van Kim
Op 30 mei 2011 zijn we met de KLM naar Bangkok gevlogen. We kwamen de volgende middag rond 13 uur aan in ons overnachtingshotel ‘Imperial Queens Park’. Hier werden we erg vriendelijk ontvangen met een welkomstdrankje en een fris doekje om wat op te frissen.
Lees meer
Studiereisverslag Bonaire
Op 22 september zijn we per DAE ( Dutch Antilles Express ) vanuit Curaçao naar Bonaire gevlogen. Dit is een toestel voor ongeveer 60 passagiers. De vlucht duurde ongeveer 20 minuten. Dit toestel is voorzien van 2 piloten en één steward of stewardess. Het is een kleine, maar goede luchtvaartmaatschappij met ideale verbindingen tussen Curaçao en Bonaire.
Lees meer
Studiereisverslag Curacao
Op 20 september 2010 ben ik met 19 andere reisbureau medewerkers per Arkefly naar Curaçao gevlogen. De vlucht duurde op de heenreis 9uur en 55 minuten. De stoelen zijn comfortabel en ook het personeel is erg vriendelijk.
Lees meer