Zoek informatie over:
 

Overzicht reisverslagen

Studiereisverslag Cruise Griekse Eilanden van Marieke
Op uitnodiging van Cruise Travel, Celestyal Cruises en Aegean Air ben ik van 4 tot 8 mei op een 4-daagse cruise geweest, met voorafgaande een overnachting in Athene. Graag wil ik u in het kort wat vertellen over de rederij, en de bestemmingen welke ik in deze dagen heb bezocht.
Lees meer
Studiereisverslag Dominicaanse Republiek van Marieke
Op donderdag 4 april begon voor mij de 5-daagse studiereis naar de Dominicaanse Republiek. Een mooi stukje van de Carribean, erg geschikt voor strandliefhebbers. Het is op circa 10-11 uur vliegen vanaf Amsterdam.
Lees meer
Studiereisverslag Algarve van Marieke
In mei zijn wij op studiereis geweest naar Portugal. Wij zijn beide zeer verrast door de Algarve. Het biedt zoveel, en met een huurauto zie je zoveel mooie plekjes waar je normaal niet snel komt.
Lees meer
Studiereisverslag Ibiza & Mallorca van Marieke
In juni 2011 zijn wij vertrokken op een geweldige combinatie studiereis naar Mallorca en Ibiza. Van beide bestemmingen hadden wij vooral het beeld dat het alleen maar jeugd en stappen zou zijn. Dit is absoluut niet het geval!
Lees meer
Studiereisverslag Turkse Riviera
In september ben ik op studiereis geweest naar de Turkse Riviera. Ik ben enorm enthousiast over dit mooie stukje van Turkije. Het is veel meer als alleen maar hotels!
Lees meer