Zoek informatie over:
 

Overzicht reisverslagen

Studiereisverslag Nieuw Zeeland van Sabrina
Op 24 oktober ben ik samen met Ingeborg, Annemiek en Karlijn vertrokken voor onze studiereis naar Nieuw Zeeland. In 12 dagen tijd hebben we een deel van het Zuidereiland bezocht en een klein stukje van het Noordereiland. Het Zuidereiland van Nieuw Zeeland heeft heel veel te bieden. Bergen, meren, gletsjers, fjorden, leuke plaatsen, veel activiteiten. Heel veel afwisseling. Op het Noordereiland is het wat drukker en hier vind je veel Maori-cultuur terug. En natuurlijk de geothermische gebieden zoals Rotorua. Erg bijzonder!
Lees meer
Studiereisverslag Cyprus van Sabrina
Op uitnodiging van Isropa Reizen en het Cyprus Verkeersbureau ga ik op ontdekking naar het Couleurs Locale gevoel van Cyprus. We zullen de komende 3 dagen niet in de bekende badplaatsen verblijven maar we gaan op zoek naar échte Cypriotische plekjes.
Lees meer
Studiereisverslag Gambia van Sabrina
Voor een 1e kennismaking met Afrika in combinatie met zon zee strand en de mogelijkheid tot een excursie is Gambia een goede keuze. Vooral in onze wintermaanden zijn de temperaturen hier erg aangenaam.
Lees meer
Studiereisverslag Zuid-Afrika van Sabrina
In maart 2013 heb ik met mijn collega ’s Dorianne en Sandra een 13 daagse studiereis gemaakt naar Zuid Afrika. Dit land heeft mij enorm verrast! Ik vertel u graag waarom. Wij zijn de reis begonnen in Kaapstad, hebben een stukje wijnroute gedaan, zijn gevlogen naar Durban om via Swaziland het echte Afrika op te zoeken in de noordelijke wildparken.
Lees meer
Studiereisverslag Cruise Aida Bella van Sabrina
Vandaag vliegen we met Air Berlin van Amsterdam naar Palma de Mallorca, we komen pas tegen de avond aan en worden dan direct naar ons schip de Aida Bella gebracht, dit is ongeveer 20 minuten van de luchthaven. Bij aankomst checken we in de haven in. We beginnen aan een korte cruise door het Middellandse Zeegebied.
Lees meer
Studiereisverlag Mexico
Ik ben van 5 t/m 12 oktober 2010 op studiereis geweest naar Mexico met OAD Reizen waarbij we de eerste twee dagen een gedeelte van de rondreis hebben gedaan en vervolgens de kuststrook Riviera Maya hebben ontdekt. Na aankomst zijn we eerst gaan overnachten in Cancun omdat we de volgende ochtend al vroeg het binnenland in zouden rijden.
Lees meer