Zoek informatie over:
 

Overzicht reisverslagen

Studiereisverslag Jamaica van Carolien
Jamaica, compleet weggeblazen door de vibes van reggae, de parelwitte stranden, het azuurblauwe water, immens groene begroeiing, watervallen, kleurrijke markten en de lieve bevolking...
Lees meer
Studiereisverslag Kenia van Carolien
Eind september 2015 hadden wij het geluk om naar Kenia af te mogen reizen. Wat heeft dit land ons ontzettend aangenaam verrast. Na een directe vlucht met KLM kwamen wij rond 20.00 uur lokale tijd aan in Nairobi. Op de luchthaven van Nairobi stond onze chauffeur Chris ons al op te wachten.
Lees meer
Studiereisverslag Zuid-Afrika van Carolien
In januari 2014 heb ik enkele delen van Zuid Afrika verkend. Met South African Airlines vlogen we comfortabel via Wenen naar Tambo Int. Airport in Johannesburg.
Lees meer
Studiereisverslag Dubai & Mauritius van Carolien
In december 2012 kreeg ik de mogelijkheid Dubai in combinatie met Mauritius te gaan bezoeken. De ongeveer 6 uur durende vlucht van Amsterdam naar Dubai met de nieuwe Airbus A380 van Emirates is al een vakantie op zich. Geen last van drukverschillen, meer beenruimte dan gemiddeld en een 3 gangen keuzemenu….
Lees meer
Studiereisverslag Egypte van Carolien
In maart heb ik via een studiereis een prachtig stukje Egypte mogen ontdekken. Deze bestemming stond reeds lange tijd op mijn lijstje en nu had ik het geluk Luxor te mogen bezoeken om daarna de sfeer van enkele badplaatsen te mogen proeven.
Lees meer
Studiereisverslag Kaapverdische Eilanden
Ik was de uitverkorene die Boa Vista en Sal, de 2 meest toeristische eilanden van Kaapverdië mocht gaan bezoeken. De Kaapverdische Eilanden liggen op ca. 6 uur vliegen van Amsterdam en op ca. 450 kilometer voor de kust van Senegal en zijn gezegend met een heerlijk klimaat!
Lees meer