Zoek informatie over:
 

Overzicht reisverslagen

Studiereisverslag Vietnam van Suzanne
Ook prachtige rondreizen door Vietnam stellen wij helemaal op maat voor u samen. Een prachtige bestemming; natuurrijk, cultuur rijk, heerlijk eten en een geschiedenis dat impact maakt. Tijdens onze studiereis hebben wij de hoogtepunten van dit land mogen ervaren zodat we u een nog beter advies kunnen geven!
Lees meer
Studiereisverslag West Maleisië van Suzanne
Samen met mijn collega Hans heb ik West Maleisië bezocht. De route bracht ons langs verschillende hoogtepunten zoals Kuala Lumpur, de Cameron Highlands en Perhentian Island. Hieronder ons reisverslag waar we wat meer over onze ervaringen vertellen.
Lees meer
Studiereisverslag Sri Lanka van Suzanne
Op 1 Mei 2013 is het dan zover! Ik ben de gelukkige, die met de nieuwe Airbus A380-800 via Dubai naar Sri Lanka mag vliegen. Sri Lanka is een bestemming, waar ik altijd erg nieuwsgierig naar ben geweest.
Lees meer
Studiereisverslag Kusadasi van Suzanne
Op dinsdag 8 mei 2012 ben ik met mijn collega Chantal vertrokken voor een individuele studiereis naar de Noord-Egeische kust oftewel Kusadasi.
Lees meer
Studiereisverslag Midden Amerika
In maart 2007 heb ik een 4-landenreis gemaakt door Mexico, Guatemala, Honduras en Belize. We vertrekken vanaf Amsterdam met een rechtstreekse vlucht naar Cancun. Het avontuur kan beginnen! Eenmaal door de douane staat onze Nederlandse reisleidster al te wachten. We maken kennis met haar en met de groep. Daarna volgt de transfer naar het hotel, pinnen we onze eerste peso’s en dineren we in een typisch Mexicaans restaurants! We zijn in Mexico!
Lees meer
Studiereisverslag Andalusie & Costa del Sol
In juni 2008 heb ik een bezoek gebracht aan Andalusie. We vertrokken aan het eind van de middag vanaf Amsterdam naar de Costa del Sol. Bij aankomst staat onze huurauto al klaar en gaan we op zoek naar onze eerste accommodatie. Vanaf de luchthaven is het een half uurtje rijden naar Benalmádena Costa.
Lees meer