Zoek informatie over:
 

Overzicht reisverslagen

Studiereisverslag IJsland van Huug
IJsland is een uniek land in Europa en heeft een magnetische aantrekkingskracht onder natuurliefhebbers. Meestal begint uw reis in de trendy hoofdstad Reykjavik. Een bezoek aan de warmwaterbron de Blue Lagoon mag u uiteraard niet missen.
Lees meer
Studiereisverslag Jamaica van Huug
Jamaica, wat een reismogelijkheden biedt dit eiland! Jamaica heeft prachtige zandstranden, klaterende watervallen, een groen tropisch regenwoud, ritmische muziek, heerlijk eten & drinken en hele vriendelijke en behulpzame mensen. De gemiddelde temperatuur is 27 gr. Celsius en het eiland heeft een grootte van ongeveer 2/5 deel van Nederland.
Lees meer
Studiereisverslag Marokko van Huug
In September 2013 heeft FOX Vakanties mij met de rondreis “The best of Morocco” de hoogtepunten van dit mooie en bijzondere land laten zien.
Lees meer
Studiereisverslag Kroatie
Steeds meer toeristen “ontdekken” de laatste jaren Istrië, het meest bekende & toeristische deel van Kroatie. Het schiereiland Istrië is in de zomermaanden een paradijs voor jongeren, maar ook uitermate geschikt voor gezinnen. Voornamelijk in het voor- en najaar wordt Kroatië bezocht door reizigers die van cultuur en bezienswaardigheden houden.
Lees meer
Studiereisverslag Australie
In oktober 2007 ben ik in Australie geweest. In de ochtend vertrokken we voor een 24 uur durende vlucht via Singapore naar Brisbane per Boeing 777 van Singapore Airlines. Aankomst de volgende dag en aansluitend werden we naar het Ibis Hotel in Brisbane gebracht. Het Ibis en Mercure zijn prima hotels in het centrum met moderne kamers. Het avontuur in “down under” kan beginnen!
Lees meer