Zoek informatie over:
 

Overzicht reisverslagen

Studiereisverslag Nieuw Zeeland van Ingeborg
Op 24 oktober ben ik samen met Karlijn, Annemiek en Sabrina vertrokken voor onze studiereis naar Nieuw Zeeland. In 12 dagen tijd hebben we een deel van het Zuidereiland bezocht en een klein stukje van het Noordereiland. Het Zuidereiland van Nieuw Zeeland heeft heel veel te bieden. Bergen, meren, gletsjers, fjorden, leuke plaatsen, veel activiteiten. Heel veel afwisseling. Op het Noordereiland is het wat drukker en hier vind je veel Maori-cultuur terug. En natuurlijk de geothermische gebieden zoals Rotorua. Erg bijzonder!
Lees meer
Studiereisverslag Zweden van Ingeborg
Van 14 juni tot 18 juni ben ik in schitterende, rustige Zweden geweest. De route is begonnen in Goteborg, via de westkust / scherenkust naar Grebbestad. Daar zijn we het binnenland ingetrokken waar we in Arvika, Rada, Stollet, Malung, Orsa en Falun zijn geweest. De reis eindigde in de stad Stockholm.
Lees meer
Studiereisverslag Ierland van Ingeborg
Dit jaar hebben wij in 5 dagen mogen genieten van het mooie en gastvrije Zuid Westen van Ierland. In 1 uur en 45 minuten gevlogen van Amsterdam naar Cork met Aer Lingus, de nationale luchtvaartmaatschappij van Ierland. Prima vlucht met vriendelijk personeel. Cork hebben wij al snel achter ons gelaten om een bezoek te kunnen brengen aan Blarney Castle, gelegen op een kwartiertje rijden ten noorden van Cork.
Lees meer
Studiereisverslag Zuid-Afrika van Ingeborg
In februari 2014 heb ik voor het eerst Zuid Afrika mogen beleven. Uiteraard hebben we in een week tijd maar een heel klein stukje van dit bijzondere land kunnen zien, maar het heeft een hele goede eerste indruk bij mij achter gelaten. Dit smaakt naar meer…….
Lees meer