Zoek informatie over:
 

Overzicht reisverslagen

Studiereisverslag Kenia van Floor
Eind september 2015 hadden wij het geluk om naar Kenia af te mogen reizen. Wat heeft dit land ons ontzettend aangenaam verrast. Na een directe vlucht met KLM kwamen wij rond 20.00 uur lokale tijd aan in Nairobi. Op de luchthaven van Nairobi stond onze chauffeur Chris ons al op te wachten.
Lees meer
Studiereisverslag Kenia & Zanzibar
In oktober 2011 ben ik op studiereis gegaan naar Kenia & Zanzibar. Ik was erg benieuwd naar beide bestemmingen en met name de safari in Kenia en het verblijf op Zanzibar hebben mij enorm verrast.
Lees meer
Studiereisverslag Dubai & Oman
Dubai is een bestemming die je echt moet beleven. Het is een grote stad die in de laatste jaren zeer ver ontwikkeld is en nu nog voor delen in de bouwsteigers staat. In Dubai kijk je echt werkelijk je ogen uit. Het is een moderne stad waar de sky the limit is ... maar ook een authentiek centrum met de souks (kruiden en goudsouk), de haven, lokale eetgelegenheden, grote themahotels, kleine sfeervolle hotels en budget accommodaties. Je kunt er onder andere vele verschillende grote shoppingmalls vinden, het hoogste gebouw van de wereld en niet te vergeten het enige 7 sterren hotel ter wereld.
Lees meer