Zoek informatie over:
 

Golf- en Wijnarrangement - 3 dagen

Vertrekdatum:
01 Februari 2015

Terugreis:
31 December 2015

Omschrijving:
Met een sportieve insteek reist u af naar Genk in Belgie, waar we voor u een prima hotel selecteerden, niet ver van een mooie golfbaan alwaar u, afhankelijk van het niveau, een clinic krijgt of de baan op gaat om nou eens te bewijzen wie nu de beste golfer is. Om het af te blussen regelen we een bezoek aan een wijnkasteel, waar u een rondleiding krijgt (en natuurlijk een proeverij, eveneens voorzien van lekkere hapjes). Geniet van de ambiance, of combineer het zakelijke met het Vlaams-Bourgondische karakter van deze trip.

Vanaf

€ 269

p.p.
Bij de reissom inbegrepen:
* ontbijt
Niet bij de reissom opgenomen:
* vervoer

Reisschema

  • Dag 1 : De laatste jaren heeft Genk zich ontwikkeld tot een frisse en bruisende stad met alle ingrediënten voor een leuke citytrip. Of u nu wilt gaan shoppen, lekker uit eten wilt gaan of een balletje golf wilt slaan, het kan allemaal prima in Genk. De nabijheid van Nationaal Park Hoge Kempen en het Openluchtmuseum in Bokrijk completeren de verrassende diversiteit van deze gezellige stad. U overnacht tweemaal naar keuze in het unieke Hotel Carbon**** midden in de stad, of in Hotel Stiemerheide****, even buiten de stad, direct naast Golfbaan Spiegelven.

  • Dag 2 : Vandaag staat het golfen centraal; op een door u gewenst tijdstip zorgen we voor een reservering op Golfbaan Spiegelven. Een mooi en gevarieerd parcours, aangelegd in zijn bosrijke en licht heuvelachtige omgeving. De amateurgolfer vindt via heidepartijen, waterhindernissen, loof- en naaldbomen makkelijk zijn weg naar de grote, snelle greens, waar de de gevorderde golfer de kans krijgt om het volledige slagenarsenaal uit de hoed te toveren.

  • Dag 3 : Vandaag checkt u uit na het ontbijt en u rijdt vervolgens naar Wijnkasteel Genoels-Elderen, het enige wijnkasteel van België, gelegen in Riemst in een landgoed van ongeveer 22 ha. op 28 km van Genk. Hier krijgt u een rondleiding en een wijnproeverij, voordat u weer naar huis rijdt.