Zoek informatie over:
 

St. Petersburg - 4 dagen

Vertrekdatum:
01 Februari 2015

Terugreis:
31 December 2015

Omschrijving:
Tijdens deze 4-daagse stedentrip naar St. Petersburg verblijft u gedurende 3 nachten in het Hotel Renaissance Baltic dat vlak bij de beroemde St. Isaac kathedraal ligt. Gedurende een aantal originele excursies ontdekt u de stad. Met onder andere een Folkoristische Dinershow en een afscheidsdiner met band zult u met uw groep genieten!

Vanaf

€ 1495

p.p.

Reisschema

  • Dag 1 : Vlucht met KLM naar St Petersburg. U wordt op de lcuhthaven opgewacht voor een transfer naar het Renaissance Hotel*****. Na het inchecken gaat u per bus naar de rivier de Neva voor een dinnercruise.

  • Dag 2 : Vandaag maakt u een dagexcursie naar de Hermitage, het Peter en Paul Fort en na de lunch naar de Peterhof. We sluiten de dag af met een diner met folkloreshow.

  • Dag 3 : In de ochtend leert u de stad beter kennen met de Rasputin puzzelwandeltocht. Hierna bezoekt u een vodkaproeverij en luncht u samen. De middag is verder vrij te besteden. Het diner vindt plaats in een chique restaurant en is inclusief ontvangst met champagne en live muziek.

  • Dag 4 : Na een ochtendexcursie door de stad sluiten we af met een lunch aan de Nevsky Prospect. Hierna keren we terug naar de luchthaven van St. Peterburg voor de KLM vlucht naar Amsterdam.