Zoek informatie over:
 

Mallorca - 3 dagen

Vertrekdatum:
01 Februari 2015

Terugreis:
31 December 2015

Omschrijving:
Tijdens deze 3-daagse trip naar Mallorca krijgt uw groep de gelegenheid om in een gezellige ambiance samen te zijn op dit fantastische eiland. U verblijft in Hotel Don Pepe in El Arenal.  Niet alleen bent u actief bezig tijdens een speurtocht in hoofdstad Palma, maar geniet u ook van zee, rust, en natuurlijk ook eten en drinken. Genoeg keuzes om uw uitje tot een succes te maken!


Vanaf

€ 749

p.p.

Reisschema

  • Dag 1 : Na aankomst op Mallorca brengt onze lokale agent u naar uw hotel in El Arenal. Wanneer iedereen enigszins gesetteld is (afhankelijk van of men de kamers al zo vroeg kan vrijgeven om betrokken te worden door de gasten) wordt er op het strand een picknicklunch geregeld, waarna men heerlijk van het strand kan genieten. ’s Avonds gaat u het tapasdiner gebruiken in Club Nautico Vell , gelegen aan zee, op loopafstand gelegen van het hotel.

  • Dag 2 : Vandaag gaat u (na het niet al te vroege) ontbijt) het water op! Een korte wandeling (ca. 7 minuten) brengt u naar de haven van El Arenal, en met een catamaran gaat u vanaf 10.30 uur ongeveer 4 uur lang op pad. Er worden onderweg stops gemaakt om te snorkelen, of in een baai om daar even te zwemmen. Op de boot geniet u van een barbecue-lunch, en halverwege de middag bent u weer terug in de haven. ’s Avonds dineert u in grill restaurant Rancho Picadero; de bus zorgt er voor dat u er komt en weer in het hotel terugkeert.

  • Dag 3 : Na het ontbijt en de check-out brengt de bus u naar Palma stad, waar u een “stad-puzzeltocht” gaat doen in meerdere groepjes. De tocht eindigt bij Baños Arabes, een voormalig Arabisch badhuis, dat tegenwoordig dienst doet als museum. In de tuin wordt een lunch geserveerd. Hierna brengt de bus de groep weer terug naar de luchthaven.