Zoek informatie over:
 

New York - 5 dagen

Vertrekdatum:
01 Februari 2015

Terugreis:
31 December 2015

Omschrijving:
Ook The Big Apple is een geweldige bestemming om met een groep naar af te reizen! U verblijft in het Casablanca Hotel**** op Times Aquare en vanuit hier maken we gedurende 4 dagen een aantal leuke en originele excursies in deze wereldstad. Er is ook vrije tijd om te shoppen!

Vanaf

€ 1629

p.p.

Reisschema

  • Dag 1 : Vlucht per KLM naar New York, gevolgd door een transfer naar het Casablanca Times Square Hotel****. Het diner is deze avond op eigen gelegenheid.

  • Dag 2 : Een goed ontbijt is nodig want in de ochtend gaat u een fietstocht door de stad maken (keuze uit verschillende routes), gevolgd door picknicklunch in Central Park, waarna u op eigen houtje het Museum of Natural History kunt bezoeken. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om te gaan shoppen!

    ’s Avonds gebruiken we het (typisch Amerikaans) diner in het Hard Rock Café op het sfeervolle en overweldigende Times Square.

  • Dag 3 : In de vroege ochtend gaat u per boot (voor 09.00 uur) naar het Vrijheidsbeeld. Het Vrijheidsbeeld is inmiddels weer opengesteld voor publiek, en voordat u de boot op gaat, gaat u eerst door een ‘security scan’. U kunt per trap of lift het beeld in gaan en ziet de geweldige en ingewikkelde constructie van deze blikvanger.

    Na terugkeer gaat u naar Rockefeller Center naar Top Of The Rock (met de lift in 45 seconden naar de 69e verdieping) voor een magnifiek uitzicht over de stad. De rest van de middag bent u vrij. ’s Avonds keert u terug naar Top Of The Rock voor een adembenemend uitzicht over de verlichte stad.

  • Dag 4 : Na het uitchecken bij het hotel maakt u een excursie en rondleiding bij het Ground Zero monument en museum. De lunch is op eigen gelegenheid, waarna de bus u terugbrengt naar de luchthaven voor de KLM vlucht naar Amsterdam.

  • Dag 5 : Aankomst in Amsterdam